maanantai 11. marraskuuta 2013

Pitää valita katkeruuden ja jonkin paremman välillä. Joskus ainut mahdollinen muutos on muutos oman pään sisällä: lakkaa jahtaamasta jotakin mitä et fysiikan ja jumalan lakien mukaan voi saada. Jahtaa mieluummin sitä minkä saaminen on äärimmäisen epätodennäköistä

Ei tällaisia pikku twiittejä lasketa merkinnöiksi
Lasketaanpas; lopetan tämänkin, 2 viikoksi tästä hetkestä eteenpäin, argh, anteeksi, olen hyvä ja luotettava aina lopussa

3 kommenttia:

  1. onko tää vähän niin kuin "oon nyt jonkun aikaa hiljaa postaamatta mitään koska oon niin ärsyttävä paska"
    niinkun musta aina tuntuu? yritän sit olla hiljaa. ja pääsyn kuitenkin selittämään jotakin tyhmiä juttuja. ja ihmiset väittää et se on ihan okei.

    mut niin, jos asia on näin niin et sinä ole mikään ärsyttävä paska. vaikutat mukavalta ja mahtavalta. ja saat minutkin aina välillä uskomaan itseeni. tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on tärkeää tietää että teen jollekulle olemassaolosta edes jonkin verran kivempaa.

      Myönnän kyllä olevani aika ärsyttävä paska. Mutta ennen muuta mua tässä bloggaamisessa häiritsee se kun se menee liialliseksi. Kun mun ajatukset liikkuu TÄSSÄ vaikka niiden pitäisi liikkua mielenräjäyttävissä tarinoissa.

      Pahimmillaan tää vie liikaa aikaa. Yritän oppia tasapainottamaan asioita.

      Tasapainottaminen on hankalaa. Opettelen.

      Poista
    2. Niin ja joo, viime aikoina on tuntunut että nää mun jutut jotenkin vähän karkaa mun hallinnasta. Olen vilpitön siinä mitä sanon, mutta monta kertaa mulle on tullut epäilys siitä voinko allekirjoittaa täydellisesti sen mitä olen 5 minuuttia sitten tullut postanneeksi. Todennäköisesti voin. Mutta joku hallinnan tunne puuttuu, ja yllättäen kaipaan pientä hallinnan tunnetta tähän meininkiin.

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen