maanantai 18. marraskuuta 2013

Beethoven elää

Anna rahaa paskoille katusoittajille. Anna rahaa niille, jotka eivät osaa mitään. Anna rahaa niille, jotka vain istuvat ja tärisevät. He tarvitsevat sinua eniten.

En "ymmärrä" klassisesta musiikista mitään, mutta tämä ei estä minua kuuntelemasta klassista musiikkia. Jonkinasteinen ymmärtäminen on kyl aina plussaa.

Sivun katselut eilen: 230. Jesus! Jos pysähdyt tällä pysäkillä, pyydän että sanot jotain. Ihan mitä tahansa. Muuten olet aavemainen ja hermostuttava.

Nyt tää näyttää siltä kuin puhuisin "Jesukselle". En puhu Jesukselle vaan sinulle, joka luet näitä sanoja. Jesuksellekin siinä tapauksessa että sinä olet Jesus.


Sitten tärkeää informaatiota:

Luin jutun, jonka mukaan kissat eivät ole itsenäisiä ja omanarvontuntoisia. Kyse on ihmisten väärinkäsityksestä. Todellisuudessa useimmat kissat ovat vain hämmentyneitä ja säikkyjä eivätkä osaa ilmaista kiintymystä yhtä selkeästi kuin koirat.

Monet psykopaatit vihaavat kissoja, koska toisin kuin koiria, niitä on vaikea saada alistumaan ja palvelemaan ja nuolemaan ihmisen persettä. Psykopaatille kissa on jonkinlainen kilpailija, mutta eivät kissat ole mitään psykopaatteja, ainoastaan autistisia.


Missä olisi nuori kirjoittaja, joka kirjoittaisi nuoruuden pakahduttavista ja niljaisista ja jännittävistä ja raastavista puolista niin että jutun voisi ymmärtää kuka tahansa ilman jonkinlaista korkeakulttuurista osaamista?

Missä olisi nuori kirjoittaja, joka osaisi kirjoittaa tästä kaikesta tarinan, joka oikeasti tuntuisi joltain?

Missä? Paras kai lakata huhuilemasta ja yrittää hoitaa tää homma itse.

15 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=xjUh11EPGcM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin elää 1700-luvulla.

   Tai no mieluummin ehkä 1920-luvulla.

   Poista
 2. minä voisin ehkä olla ainakin itelleni se nuori kirjoittaja, koska olen ainakin nuori ja mulla on palava tarve kirjoittaa maailman tuskista ja raastavuudesta ja kauneudesta ja tuoksuista ja nuoruuden raapivista paineista ja kaikesta ihanudesta ja paskasta ja maailmantuskasta. ja niin mä kirjoitankin. en kyllä julkisesti.

  ja päätin kanssa vaan sanoa nyt tänne jotain kun tässä pysähdyin. en oo ennen kommentoinut tänne nimellisesti. muistan kun liityin tähän blogiin ja olin neljäs lukija. tällä ei ehkä ollut pointtia, paitsi tehdä itsestäni vähemmän aavemainen ja hermostuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi et julkisesti? Ehkä jonain päivänä?

   Muistan kun liityit. Se oli mahtavaa, ihmeellistä ja järisyttävää, koska sitä ennen lukijoita oli pitkään 3.

   Olet kuitenkin kommentoinut tänne aikaisemmin ei-nimellisesti?

   Olen salapoliisi ja mulla on ainakin tiettyyn pisteeseen asti aika hyvä veikkaus siitä mistä kommenteista on kyse. Olenko oikeassa? Olenko oikeassa?

   Poista
 3. mä käyn täällä usein hymyilemässä ja vakavoitumassa. nauttimassa siitä että joku näpäyttää sanoillaan sen verran napakasti että täytyy nojautua taaksepäin niin että rikkinäinen selkänoja narahtaa. tuntemassa.

  mä pidän enemmän tsiisuksesta. sen sanominen tuntuu kielellä kivalta ja mulle tulee siitä mieleen jotain lämmintä. hesus kuulostaa kuivalta tuulelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä. Kiitos. Siinä tapauksessa blogini on juuri sitä mitä haluankin sen olevan.

   Mun mielestä kaikkein paras on ehkä 'jeessys'. Ruotsissa kai sanotaan niin?

   Poista
 4. Moi yleensä nimettömästi kommentoiva kusipää paska maailmanpelastaja ilmoittautuu <3

  VastaaPoista
 5. anteeksi tällainen pönttö kommentti, mut kello on jotain puol viis ja mietin vaan et ootko sä ja tää blogi ja kaikki oikeesti totta. mietin usein.

  ajattelin vaan jotain sanoo ku oon varmaan niitä jotka kerryttää noita katsomiskertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin usein samaa. Luulisin olevani totta, mutta ehkä universumi huijaa mua.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen