tiistai 3. syyskuuta 2013

Valkonaamat



Onnistuinko laittamaan tähän biisin Spotifysta? Okei. Todella hyvä biisi. (Sen pystyy kuuntelemaan vain jos on kirjautuneena Spotifyssa? VOI VITTU haistakaa paska, miksi kaiken täytyy olla niin hankalaa.)

Jos tän blogin julkaisisi kirjana, kuinka monta sivua siitä tulisi?
Jos tämä blogi joskus julkaistaan kirjana, se tapahtuu kyllä vasta sitten kun e-kirjat ovat arkipäivää ja niissä saa soittaa biisejä välissä.

Lähdin tänään käymään S-marketissa käytännössä likaisiin riepuihin pukeutuneena. Kävelin iPodini kanssa ja naureskelin jutuille itsekseni. S-marketin edessä pyöri joukko maahanmuuttajakoviksia ja heidän joukossaan oli pari suomalaista valkonaamaa, joiden muistan olleen kanssani samaan aikaan tarhassa ja koulussa. Astuin pari askelta varjoihin ja jäin hetkeksi tuijottamaan yhtä kovanaamaa leikkivistä valkoisista pojista ja muistelin sitä kuinka kerran tarhassa hän tuli naamani eteen kovistelemaan (hän oli silloin vuoden nuorempi kuin minä; hän on matemaattisten todennäköisyyksien mukaan edelleenkin vuoden nuorempi kuin minä). Minä kaadoin hänet lumeen ja hakkasin häntä kunnes hän alkoi itkeä. Muistan siitä hetkestä oudon kammottavalla tavalla nautinnollisen tunteen joka oli sekoitus ylpeyttä ja huonoa omaatuntoa. Muistaakohan hän sen vielä?  

Skinsin Effylle tiedoksi että odotan edelleen mielenkiinnolla jatkoa keskusteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen