tiistai 10. syyskuuta 2013

Kvister wanderlust


Miksi katsoin tällaisen videon? Pitäisi mennä nukkumaan. Menen kohta nukkumaan.

Ihminen, joka vihaa palavan irrationaalisesti Justin Bieberiä, on silmissäni täydellinen laumasieluinen hölmöläinen. Hän on vain kuullut monta kertaa että "justin bieber is a faggot!!!!" ja alkanut toistella mukana. Näiden ihmisten takia kaikki pahat asiat maailmassa tapahtuvat. He ovat niljakkaita pikku kiusaajia ja pelkureita. Muut kirjaimellisesti ajattelevat heidän puolestaan.
Justin Bieberin musiikki on paskaa siinä missä satojen muidenkin saman luokan viihdyttäjien. Mutta en tajua miksi häntä ihmisenä pitäisi miljoonapäisen joukon voimalla verenhimoisesti vainota ja piinata, enkä todellakaan yhtään ihmettele että hän menee välillä "mental".
Oudoin yksityiskohta yllä olevassa videossa on vuoden 1986 Morrissey, joka lopussa harhailee mustassa takissaan paikalle.

________
 
1) Pitäisikö mun nimetä tää blogi jotenkin uudestaan? Ainakin sanasta 'kvister' olis hyvä päästä eroon, eihän se tarkoita mitään, se on aina ollut pelkkä työnimi, vähän niin kuin 'Q'. Jos on yhden kerran eksynyt tähän paikkaan ja haluaa yhtäkkiä 3 kuukauden kuluttua tulla takaisin, on epätodennäköistä että "kvister wanderlust" palaa takaisin mieleen ja siitä Googlen hakukenttään.

2) Haluaako joku vielä että postaan otteita siitä mitä kirjoittelen öisin Microsoft Wordiin? Ensimmäisestä pyynnöstä ja ensimmäisestä lupauksesta on kulunut nyt jo niin monta kuukautta että koko juttu alkaa olla epätoivoisen naurettava. En käsitä miten tilanne on mennyt tähän. Ehkä alitajuntani pistää vastaan; ehkä alitajuntani tietää että tämä kirja on ihan paska. Ehkä aivoni ja sydämeni ovat väärässä. Vittuakos minä tiedän.

2 kommenttia:

  1. Sä kyllä tiedät mitä mä vastaan tuohon kohtaan 2.

    Oon sitä mieltä, että kirjoittaja on harvemmin, puhkipantua klisettä mukaillakseni, saari. Lähes aina yhteisön/yleisön/koelukijoiden tms. kanssa pallottelu (niin tympeän kirjapiirimäiseltä puuhailulta kuin se palavasieluisesta nuoresta kirjoittajasta tuntuukaan) on jollakin tapaa hyödyksi. Tod. näk. saisit palautetta, ja tod. näk. se auttaisi sinua näkemään tekstin uudessa valossa. En voi luvata antavani palautetta, mutta voin luvata ainakin lukevani.

    Tod.näk. en minäkään tiedä vittuakaan, mutta täsä nyt kaks senttiä ja lisää sutkautuksia pöytään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.

      Jo pari kuukautta sitten kirjoitin postauksen, johon kasasin muutaman otteen kirjasta jota kirjoitan. Tarkoitus oli koko ajan julkaista se, mutta julkaise-painikkeen sijaan kursori klikkasikin 'tallenna'.

      Olen liian vahvassa ristiriidassa tässä asiassa klikatakseni vieläkään 'julkaise'. Tällä hetkellä tuntuu, että kirja on liian täynnä maanista ajatussälää jota pitää karsia väkivaltaisesti ennen kuin juttua kehtaa esitellä julkisesti.

      Tarkoitus olisi kirjoittaa kirja alustavasti valmiiksi ja sitten poistaa massasta n. 30 %. Palaan asiaan _viimeistään_ sitten kun timantti on hiottu. Saatan kyllä toteuttaa lupaukseni aikaisemminkin. Olen huono ennustamaan omaa käytöstäni.

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen