perjantai 21. joulukuuta 2012

Hello mystery friends

Sivun katselut tänään 31
Sivun katselut eilen 32
Sivun katselut viime kuussa 828

Mulle on aivan täysi mysteeri mistä nämä katselut tulevat. Onko 90% niistä jotain venäläisiä botteja? Voisiko joku selventää? Täällä tunnutaan useimpina päivinä vierailtavan kymmeniä kertoja, kun vielä vuosi sitten päivittäisiä katseluita oli tavallisesti 0.

Kuka tätä paskaa lukee? Tänne erilaisten hakujen kautta päätyvät satunnaiset kävijätkään eivät selitä tätä. Eikä lukijoita, joiden olemassaolosta tiedän, ole montaa. On oltava ihmisiä, jotka käyvät täällä säännöllisesti mutta eivät koskaan jätä itsestään juuri mitään jälkeä. Tai sitten kyse on venäläisistä boteista.

Jos kyse on todellisista ihmisistä, niin voisiko joku tällainen salamyhkäinen regular paljastaa itsensä anonyymisti? Vain yksinkertaisesti jättää jonkin anonyymin kommentin ja ilmoittaa olemassaolostaan. Tyyliin "hejsan t. anonyymi henkilö". IP-osoitteita tai muita tietoja ei tallenneta, joten ei tarvitse pelätä että tulisin yöllä tukehduttamaan teidät.

Janne Kortteiselle: 1) En tiedä miksi mulle on niin äärimmäisen tärkeää menestyä, mutta yksi syy on varmaan että haluan muuttaa maailmaa, ja vain menestyksen kautta se voi todella onnistua. Toisaalta haluan myös olla kuuluisa jonain päivänä ihan vain puhtaasti kuuluisuuden itsensä takia. Sitä ei oikeestaan voi mitenkään perustella. Mulla vain todennäköisesti ei olisi mitään tekemistä ilman tällaisia kohtuuttomia tavoitteita. Paitsi pelata vanhoja tietokonepelejä kaiket päivät tms.
2) Seisoskelin tässä yhtenä aamuyönä Karhupuistossa, kun mun katse osui jonkin kahvilan ikkunassa lukevaan toivotukseen HAVE A VERY BEAR CHRISTMAS tai jotain sinnepäin ja samassa ikkunassa oli jotain sateenkaarikuvioita, joista tuli mieleen salaperäinen vihje Homot ovat lähellä. Se sai mut pyrähtämään juoksuun ja löytämään kulman takaa palomieskuvioidun ikkunan ja toteamaan että ahaa. Löysinkö mitään?

33 kommenttia:

 1. : ) Kotka on laskeutunut

  ps. Millainen koira sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen joka muistuttaa pientä mustaa sutta.

   Poista
 2. Matias Riikonen sano tänään just Henrin pikkujouluissa lukeneensa tätä blogia ja et se oli sen mielest sympaattinen ja tykkäs siit, vaik toi julkisuusjuttu tuntuu vähän turhalta tai sellaselt ja johtaa vaan harhaan siit todellisest, mut kyl senki sit tajuu aikanaa varsinki ku sen keskellä joutuu niinku mä miten tyhjää ja olematonta se on, ei ne ihmiset nää tai ees haluu nähä sua, vaan jonku sensaation ja se johtaa harhaan siit, ku ei puhuta siit ihmisen äänest, vaan jostain tai siis koko toi nuoren julkasseen neron ilmiö on täysin noiden markkinoiden luoma, Ranskassa vissiin joka vuos siel on joku uus Rimbaud ja kapinallinen ja se on vain sen takia, koska se imago myy, ei se perustu mihinkään, mun mielest oli täysin huvittavaa, et Hesarissa mua verrattiin siihen, vaikka sen tarkoitus oli tehdä se koko myytti naurettavaksi ja ohitettiin sen kirjan tärkein eettinen ydin myötähäpeällisenä tilityksenä, siin vain näkee kuinka pinnallisia ihmiset on, vaik monet kyl näki sen oikeen ihmisenkin tai kuuli sen, mist mä oon hirveen kiitollinen ja oon sen kaut tavannu hirveesti ihmisii, ehkä mulle parast oli lähettää sitä, mitä mä teen ilmaiseks ihan kenelle tahansa kuka sen vain halus PDFnä ja sanoa siihen lopuks, et mä rakastan sua just sua enemmän kuin sä voit ikinä tietää vaikka mä olen hirviö niin mulla on sydän joka kaipaa

  ja siis kirjallisuus on ehkä viimeinen paikka, mistä kannattaa etsiä todellista elämää tai maailmaa tai ihmisiä, vaik esim mun elämään tuli sen julkasun kautta hirveesti uusia ja ihania ihmisiä, mut siis sen takia munki kirjoittaminen on niin maanista, koska mä etsin sitä menetettyä rakkautta ja todellista kipeintä kirjoittamisen kautta, mistä mä en voi ikinä löytää sitä ja sen takia se huuto on niin sydäntä särkevää ja aitoa, koska se on jatkuvasti totta ja hhhh olla niin kaunis, mä vain ajattelen kaikkia niitä helliä ihmisiä mun elämässä ja mun sydän huokaa sellaista hiljaista äänetöntä itkua kiitollisuudesta siitä että mä olen todella elänyt ja katsonut ihmisiä joista mä välitän silmiin ja ku se on vain niin haurasta

  kesä jatkuu.. . kesä

  siitä on kyse

  Erkki sanoo hauuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en usko että tulen irrottamaan tästä kuuluisuuden ja menestyksen tavoittelusta ainakaan ennen kuin saan kokea kuuluisuutta ja menestystä. Jos joskus muutaman vuoden kuluttua mun unelmat on kunnolla realisoituneet todellisuudeksi, saattaa tietysti olla että tajuan että vittu mitä paskaa ja ryhdyn vaikka haudanryöstäjäksi tai jotain. Mutta tällä hetkellä mulle on selvää, että haluan _mahdollisimman monen_ kuulevan mitä mulla on karjuttavana, ja jos voin valita viidentoista lukijan ja viiden miljoonan lukijan väliltä, valitsen ehdottomasti viisi miljoonaa lukijaa. Haluan jättää jäljen tähän maailmaan, haluan elää senkin jälkeen kun olen jo kärsinyt traagisen tukehtumiskuoleman. Mulle ei riitä tavanomainen menestys. Ei vaan riitä. Mulla on liikaa sanottavaa. Samalla koen olevani osavastuussa koko kirjallisuuden, maailman ja eettisen kehityksen tulevaisuudesta. Mun osavastuu saattaa olla pieni, mutta haluan kantaa sen niin helvetin hyvin kuin mahdollista.

   (Kun puhun menestyksestä, en tarkoita että haluaisin koskaan olla Menestyjä. En halua koskaan olla mikään rikas valkohampainen idiootti. En halua olla Voittaja vaan menestyä tällä luusereiden tiellä jolle olen lähtenyt.)
   (Kerro Matias Riikoselle, että sen kirja on helvetin hyvä.)

   Poista
  2. Matias Riikonen on tosi kova ja hyvä jäbä

   Poista
 3. ja Ara ja Toivo ja mä ainakin luetaan tätä ja toivotaan sulle kaikkea hyvää

  mum mum mumummum

  leivoin tänään riisisuklaaluumujoulutorttuhakaristin pikkujouluissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi outoa että joku oikeasti lukee tätä. Vielä oudompaa on että jossain todella on oikeita ihmisiä jotka puhuu musta oikeasti. Hauskaa mutta pelottavaa

   Poista
 4. Anonyymi kiittää ja nostaa hattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau. Joskus ehkä vuosi sitten kyselin jossain postauksessa, kuka oikein oli kaikkien harvojen tämän blogin katselujen takana. Pyysin näitä anonyymejä kommentoimaan "jotain, mitä tahansa". En saanut yhtään kommenttia. Tilanne on ilmeisesti muuttunut. Se on saatananperkeleenvitun outoa (excuse my language).

   Saanko muuten kysyä miten päädyit tänne?

   Kuka olet?

   Mikä on maailman paras biisi?

   Entä paras uintitekniikka?

   Adfälsjal?

   Poista
  2. En muista miten päädyin tänne, muistan kyllä kuka olen ja maailman paras biisi on Bachin B-minor messu. Eikä tää ole mikään läppä.


   Siinä kuitenkin sanotaan latinaksi että "haistakaa vittu te jotka ette usko kauneuteen" - noin niinkun löysällä kädellä käännettynä.

   Poista
  3. Mun pitää sitten varmaan kuunnella se.

   No niin. Nyt kuuntelen sitä. Diggaan klassisesta musiikista jonkin verran, kuuntelen sitä toisinaan yöllä epämääräisiltä radiokanavilta. Mun mielestä klassinen musiikki on yksi kapinan muoto läntisessä nykymaailmassa. Jos tähtäisin korkealle sillä alalla, kirjoittaisin varmaan jonkinlaisen "CLASSICAL MUSIC 2.0" -manifestin, jossa vaatisin nuoruutta, elämää, undergroundia, populismia ja tulta.

   Mutta entä paras uintitekniikka? Minkä ikäinen olet? Lähdetkö joskus ulos kävelemään ilman päämäärää? Millaiset hiukset sinulla on, jos sinulla on hiukset?

   Poista
 5. Hyvin ratkastu. Huomen muute vika päivä duunis kyseises mestas ainaki enne lomaa. Tuu käväsee vaik siin kuudelt ku päivä loppuu ni voidaan vaik juoda kaljat ja pälättää. Ara vois ehk kans ilmaantuu. mite ois?

  T. "Toivo Rotko"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
   mmmmmm
   mmm.

   Hmm hmm hmm.

   Poista
 6. Kävelitsä ikkunan ohi joskus 18 aikaan, mut repesit ja lähit karkuun?

  Me venattiin siel sisäl : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääääääääääääääää

   Poista
 7. Vastaukset
  1. äääääääääääääääääääää

   Poista
 8. Falafelit odotti pikku-Timmyä :( (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääääääääääääääääääääääääää!!!!

   Poista
 9. Yksinäinen Palomies24. joulukuuta 2012 klo 0.58

  Tule takaisin

  VastaaPoista
 10. Olen valmistanut erikois ruoka

  Tule, tule, tule vain

  Me annamme tarjoa sinä

  VastaaPoista
 11. Poliisimestari Ratamo24. joulukuuta 2012 klo 1.18

  Jättäkää minullekin vähäsen!

  VastaaPoista
 12. Durm und Strang Mega-House Man24. joulukuuta 2012 klo 1.22

  äwööawäaawppawäöwaöaw öäawäö

  VastaaPoista
 13. Vitun paskaa joulua kaikille! hähhä hhäää

  VastaaPoista
 14. Turkulainen Filantrobisti24. joulukuuta 2012 klo 1.24

  Hyvääpäs! Älä kuuntele noita kommentteja

  VastaaPoista
 15. Näkikö kukaan sellaista lippispäistä rakennusmiestä?

  VastaaPoista
 16. Tavallinen pizzansyöjä24. joulukuuta 2012 klo 1.40

  Siis mikä tää juttu tän Squiscinton kanssa nyt oikein on? Mikä siinä niin naurattaa?

  VastaaPoista
 17. Kova ja hyvä jäbnä24. joulukuuta 2012 klo 1.42

  Mä en ainakaan mitään vegepizzaa syö

  VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen