lauantai 3. tammikuuta 2015

Or I'll kill you

Olen tämän yön jälkeen niin pettynyt itseeni, että voisin vain itkeä. Vittu, vittu, vittu, vittu, vittu. Kauhea onneton musta syvyys.

En käsitä miksi olin niin humalassa. Olen edelleen humalassa. Olin niin humalassa, etten muista tietyistä tunneista oikeastaan mitään, ja se on vain todella, todella, todella, todella, todella surullista. Korvissani tinnittää pahemmin kuin yleensä, toivottavasti tämä ääni katoaa. Käteni ovat outojen ruhjeiden ja haavojen peitossa.

Tämä yö oli aivan hirveä. Lähdin siihen iloisena, koska olin kai onnistunut kirjoittamaan oikeasti tosi hyvää kirjallisuutta. Mutta sitten pilasin kaiken olemalla liian humalassa.

Tulin jotenkin maininneeksi eräälle ystävälle (ystävälle? ystävälle? outo sana ja käsite ja asia), että ai niin! olen muuten oikeasti, oikeasti aika sairas. Sitten muistan oikeiden runoilijoiden pelanneen biljardia. Sitten en yhtään tiedä, minne he menivät.

En tiedä mitä minulle tapahtui, mutta kohta olin taksissa täysin tuntemattomien tyttöjen kanssa. Jälkeenpäin ajateltuna se oli kaikki kuin painajaista. Tytöt olivat 26, mutta vaikuttivat jotenkin minua nuoremmilta.

Joka tapauksessa voin nyt sanoa, että seksi ei ole mitään. Siinä ei ihan oikeasti ole mitään. Lakkaa kuvittelemasta, että se olisi jotain, koska se ei ole yhtään mitään. En tiedä miten edes pystyin niihin juttuihin, koska tiedostin jo silloin että kaikki oli uuvuttavaa helvettiä ja painajaista. En tiedä, se oli kaikki todella kauheaa enkä varmaan näe noita ihmisiä enää koskaan.

Juuri nyt olen vain todella pahoillani siitä, kuinka sattumanvaraista ja sekavaa elämä on. Joskus se tuntuu hyvältä, nyt ei yhtään.

26 kommenttia:

 1. Häpeääkö Jumala pingviiniä? Entä jos Jumala loi pingviinin täydelliseksi, mutta Saatana vietteli sen pahoihin tekoihin?3. tammikuuta 2015 klo 15.44

  Muistan vain hämärästi, et juteltiin siin ulkon jonkun tosi leson ja smoothien fruittarisomalin kanssa, joka sano jotenki opettavaisesti, et sil on paljon rahaa pankkitilillä ja että raha on tärkeintä elämässä ja että teiänkin kannattaa hankkia paljon rahaa, koska ilman sitä te ette oo mitään ja sä puhuit siin vähän matkan päässä joidenkin kiljuvien tyttöjen kanssa, et "Mennään jatkoille!" ja ku me ei haluttu tulla, niin otettiin taksi Ankkalinnaan niil rahoil, mitkä sain silt jäbältä, joka tuli haastaa meit bilikseen viidestäkybästä, koska sen piti tuhlaa? kai jotain rahaa omissa polttareissaan, mut ku meil ei ollu kellään yhtään käteistä, niin mä sanoin, et mitä jos tehään niin, et mä luen sulle runon ja sä annat mulle sen 50 euroa palkaks ja sit mä lausuin sille nainen ainainen ja se anto sen mulle ja sano, et vie kaveris nakkikioskille

  VastaaPoista
 2. Abuaaa mut näiden kommenttien piti mennä hahaaseen3. tammikuuta 2015 klo 15.47

  Mitä tapahtu?? ääk kuvittele saatanaa viettelemässä sitä ekaa pingviiniä, heiluttelemassa silakkaa sen nenän edessä sillee, tule, tule. ..

  VastaaPoista
 3. Mut kamalaa, meiän olis pitäny tajuta suojella sua ja estää tyttöjen kaappaus, oltiin kaikki niin kännis, muistan vain et puhuttiin siit häpeääkö Jumala sitä, että se loi pingviinin vai ei

  VastaaPoista
 4. Selviitkö? Kaikki on ihan hyvin, leivotaan pullaa joku päivä vaikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on vaan outo olo. Jälkikäteen ajatellen kovin paljoa ei edes ehtinyt tapahtua kaappaajatyttöjen asunnossa. Joimme viiniä ja muistan että yhtäkkiä kurkussani oli jotain outoa, joka paljastui kieleksi. Se kaikki oli sinänsä aika viatonta toimintaa ja halailua, joka kesti jotenkin ikuisesti, ja kaappaajatyttö halusi ennen muuta että työnsin sormiani outoihin paikkoihin ja luojan kiitos kysyi lopulta että "Osaatko sä olla paha poika?" ja kun sanoin että en, hän sanoi ettei halunnut jatkaa. Jotain siinä siis tapahtui kuitenkin ja kaikkein inhottavinta on, että esitin haluavani sitä, vaikken halunnut sitä.

   Miksi valehtelen kännissä? MIKSI valehtelen kännissä? Jos en valehtele, niin sitten annan asioista järjestelmällisesti jotenkin oudon ja epätoden kuvan. Mihinkään mitä sanon tai kirjoitan kännissä ei kai lähtökohtaisesti pitäisi uskoa. Se on vain trollaamista. Tämä on vastenmielisin luonnevikani.

   Ne olivat oikeasti sympaattisia ihmisiä, mutta en kyllä yhtään tullut kysyneeksi että keitä ne olivat. En muista niiden nimiä, enkä tiedä missä ne asuivat, mikä on outoa koska lähdin sieltä itse. Muistan että ne kysyivät mikä musiikkimakuni on jatkokysymyksellä: "Tykkäätsä Cheekistä?"

   Säälin heitä, koska muistoissani he ovat sympaattisia ihmisiä, jotka ovat jääneet ikuisesti jumiin siihen painajaismaiseen yöhön siihen painajaismaiseen kämppään.

   Annan itselleni anteeksi.

   Annan itselleni anteeksi.

   Poista
  2. Hyvä pingviini paranee vanhetessaan

   Poista
 5. Voi luoja. Ettekai olleet flemarissa? Oltiin ylhäällä säveltämässä musiikkia jallun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin Siimabaarissa ja sitten painajaismaisessa paikassa, jonne maksoi 8 euroa päästä sisään. 8 euroa!!!!klölöä

   Poista
 6. On kummallista että iltasi saavat näitä saatanallisia käänteitä. Olen myös jotenkin syvästi pahoillani siitä mitä tapahtui. Se tuntuu ikävältä ja ahdistavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mistä se johtuu? Miksi kaikki on niin saatanallisen saatanallista? Saan sen kuulostamaan vitsiltä, mutta aika usein tuntuu siltä kuin olisi painajaisessa. Painajaisessa on kauhea olla.

   Poista
  2. Sanoin joskus että olet kuin juuri vapauteen päästetty häkkieläin, ja luulen että tämä liittyy jotenkin siihen. Sulla ei oo vielä käsitystä kohtuudesta tai siitä mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Ehkä.

   Poista
  3. Joo. Opin kyllä koko ajan. Olen vain 40-prosenttisesti niin tyhmä kuin joitain kuukausia sitten. Joitain kuukausia sitten olin todella tyhmä.

   Poista
  4. En tiedä oliko toi mun edellinen kommentti jotenkin negatiivisen ja alentavan kuuloinen. Se ei ainakaan ollut tarkoitus. Mut kyllä sä opit.

   Poista
 7. Nousin väärään ratikkaan ja jäin jollain hiljaisella kadulla pois palatakseni toisella ratikalla takaisin. Siirryin hiljaiselle pysäkille ja siellä oli jo (ilmeisesti skitsofreeninen) somalijäbä (hulluja somalijäbiä on ollut oudon paljon viime vuorokausina!), joka alkoi tentata multa että "Why are you following me? I know that you've been following me. You can't lie to me, I know everything"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeudun pingviiniin, kunnes löydän jotain mustempaa

   Poista
  2. Löysin somalin!

   Poista
  3. Hauis hankittu somalilla

   Poista
  4. The loser now will later be the penguin, for the times they are a somali

   Poista
  5. Nälkä, mikä ihana somali

   Poista
 8. Luuletteko te, että Saatanaa palvovien metallibändien pingviinimeikit tulevat jostain tyhjästä?

  VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen