keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Jeesus auta

Että voikin vihata itseään. Että voikin olla voimaton kaiken edessä.

Voimattomuus. Niin, niin, niin. Ehkä suuri osa kipuani tulee siitä luulosta, että voin muuttaa asioita joita ei voi muuttaa.

Juha Tapio lauloi yöllä radiossa että "Puoltakaan en sun kivustas voi tietää" ja ajattelin että Juha Tapio on varmaan aika viisas mies, vähintään salaa. Puoltakaan en sun kivustas voi tietää olisi varmaan lähtökohtaisesti aika hyvä tapa suhtautua muihin ihmisiin.

Kivussa vain on se vaikea puoli, että kun se on päällä, se syö kärsivällisyyttä ja myötätuntoa, ja vasta sitten, kun se on mennyt, huomaat että olet viisaampi kuin silloin kun viimeksi jaksoit katsoa ympärillesi.

Tällä kaikella paskalla on pakko olla jokin tarkoitus. Jos ei ole jumalaa, niin sitten minä luon sen tarkoituksen. Ehkä tämä branderjuttu on minun yritykseni luoda tarkoitus.

Joissain ihmisissä on luontevaa taianomaisuutta. Se on ihailtavaa.

10 kommenttia:

 1. Lakkaan väittämästä että kirjani ovat hyviä. Tästä lähtien sanon lähtökohtaisesti että ne ovat vitun paskaa, niin sitten voin kirjoittaa vapaasti ja olla oikeasti hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhdistäydy/rentoudu7. tammikuuta 2015 klo 11.07

   Sittenpä ne vasta huonoilta vaikuttaisivatkin.

   Poista
  2. Oli tosi idioottimaista valita elämä kirjailijana ja ihmisenä. Olisin voinut olla myyrä esim

   Poista
  3. Millaista olisi ollut elämäsi myyränä?

   Poista
  4. Varmaan kaivamista, tunneleissa mönkimistä, jne.

   Poista
  5. Kuulostaa mukavalta. Etkö voisi vielä valita myyrän elämää?

   Poista
  6. Harkitsen sitä vakavissani.

   Poista
 2. Kiitos tästäkin kirjotuksesta, mulla on kans just nyt niin vittumaisen voimaton ja mitätön olo, että samaistun. Ja se helpottaa vähän. Vähän kyllä vituttaa että joku muukin joutuu kestämään tällästä. Voimia sulle <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä että tästä on edes vähän apua jollekulle. Toivottavasti pääset voimattomuudesta ylös. Mulla se tulee ja menee vähän aaltoillen. Toivo elää siitä, että lopussa valo voittaa.

   Katu-uskottavan indieihmisen pitäisi varmaan vihata Juha Tapiota, mutta en olekaan koskaan ollut katu-uskottava indieihminen ja arvelen että se on loppujen lopuksi varmaan ihan hyvä tyyppi.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen