keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Eri taajuudella

Elämässäni tapahtuu nyt niin paljon suuria ja vaikeita asioita, että olen "emotionaalisesti" vähän "epävakaa". Jos siis tuntuu että reaktioitani asioihin on vaikea ymmärtää, niin älä ota sitä henkilökohtaisesti, en minäkään ymmärrä nyt reaktioitani asioihin. Yllätyn niistä itsekin. Et ole tehnyt mitään radikaalisti väärin.

En tajua mikä se juttu on, että ihmiset pitävät minua jonain erikoisihmisenä. En ollut oikeastaan tietoinen tästä, mutta nyt se on ilmaistu monta kertaa eikä kukaan "osaa selittää". En jaksa mitenkään kärsiä tästä, mutta en myöskään tajua sitä, enkä osaa sivuuttaa asioita joita en tajua. Johtuuko se siitä miltä näytän vai siitä miten puhun vai siitä, että teen itsestäni erikoisihmisen itse näillä blogimerkinnöillä? Tiedän itse olevani paskainen ei-kovinkaan-erikoisihminen ja mietin että missä vaiheessa olen huijannut ihmisiä.

Otan maailman ongelmat todella henkilökohtaisesti. Todella henkilökohtaisesti. Voi vittu, VOI HELVETTI että se on rankkaa, en tiedä miksi teen niin. Useimmilla ihmisillä on taito pitää maailmansa hyvin pienenä ja rajattuna, lähipiirissä. Minä en osaa sitä. Ei sekään olisi oikein. Vähitellen on pakko löytää tasapaino ongelmien kylmän tiedostamisen ja niistä ahdistumisen välillä. Liioitellun emotionaalinen reaktio vie toimintakyvyn. Ahdistukseni maailman ongelmista on yleensä suurempi kuin kykyni tehdä niille mitään. Parhaimmillani voin tehdä vain vähän. Aion tehdä sen vähän.

Aika usein haluaisin elää jossain menneessä ajassa. Siitäkin huolimatta että se tarkoittaisi huonompaa elintasoa ja asioiden suurta epävarmuutta. Se ei haittaisi yhtään, nyt kun tiedän miten tyhjää helppo elämä lopulta on. Mietin, että voisikohan jostain ostaa esim. 1900-luvun alkupuolen vaatteita ja pukeutua huvikseen vain niihin ja katsoisivatko ihmiset sellaista oudosti?

Se mitä haluan tehdä kirjoillani ei ole mahdollista Suomessa. Se voi vain alkaa täältä. No joo, katsotaan

2 kommenttia:

  1. Hysss, älä lopeta ihmisten huijaamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä. En tiedä. Ihmisten huijaaminen on paitsi kivaa myös rankkaa.

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen