perjantai 16. tammikuuta 2015

Haa!

Näin unta, jossa nälkäiset biisonit juoksivat puuta ylöspäin; puun puolessavälissä oli maja, jossa eräs tutkijaryhmä nukkui. Biisonit kiipesivät sisään ja söivät heidät. Unessa oli kauhea tunnelma. Ainoastaan yksi musta homopoika selvisi hengissä kertomaan yön tapahtumista.

On olemassa tieteellisesti testattu menetelmä, jonka avulla kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä on mahdollista saada rakastumaan toisiinsa. Ensin he istuvat yhdessä saman pöydän ääreen. Heillä on paperilla 36 tarkalleen valittua kysymystä, joihin he vastaavat vuorotellen. ("Valmistaudutko joskus etukäteen tärkeisiin puheluihin?", "Kenen perheenjäsenesi kuolema olisi mielestäsi surullisinta?" jne.) Kysymyksiin vastattuaan he tuijottavat toisiaan hiljaa suoraan silmiin 4 minuuttia. Sitten heidän pitäisi olla rakastuneita toisiinsa. Haluaako joku kokeilla tätä mun kanssa? Puhtaasti tieteellisistä syistä tietysti.

14 kommenttia:

 1. Luin myös tosta rakkausjutusta ja koin sen aika mielenkiintoseks. Jos rakkaus on oikeesti jotain noin simppeliä, niin eikö se tavallaan vähän menetä hohtonsa? Mut toisaalta aika huojentavaakin. En tiiä.


  Kuhan kommentoin, ettet kuolisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaavaista. Kiitos!

   Todellisuudessa toi menetelmä tuskin toimii ihan näin. Pidän todennäköisempänä, että ihmiset on mahdollista saada lähentymään sen avulla (totta kai), mutta varsinaista rakastumista ilmenee vain murto-osalla koehenkilöistä. En tiedä, tästä on vaikea saada täsmällistä informaatiota.

   Poista
 2. Mun ei kannattaisi ikinä kirjoittaa näitä merkintöjä kännissä. Ei siksi, että kirjoittelisin silloin mitään erityisen sopimatonta, vaan nimenomaan siksi että kännissä kirjoitettuina näistä tulee vähän tyhjiä ja yhdentekeviä.

  En ole mikään alkoholisti. Oudosti tää blogi kuitenkin näyttää siltä kuin olisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On outoa, miten monelle ihmiselle känni tarkoittaa jotain poikkeuksellista aitouden ja vilpittömyyden tilaa, jossa tulee sanoneeksi asiat jotka yleensä pitää salassa - ja sitten on sellaisia ihmisiä kuin minä, joiden pitää ollakseen vilpittömiä tehdä tietoinen päätös olla vilpittömiä. Juopumuksen tilassa sellaista päätöstä ei tule tehneeksi, ja siksi kännissä olen epätavallisen kaukana siitä mitä oikeasti olen. Niinpä jos olen liian kännissä liian usein, alan pitää itseäni sairaalloisena valehtelijana

   Poista
  2. Lopeta se juominen, miksi edes aloitit?

   (tämä on ystävällinen kommentti)

   Poista
  3. Se miksi aloitin on yhdistelmä tiettyjä olosuhteita ja tiettyjä tarpeita. En tiedä, joisin mielelläni vähemmän kuin nyt, juon jo vähemmän kuin aikaisemmin. En luopuisi niistä kokemuksista, jotka olen kerännyt näinä sekavina kuukausina, mutta joo, voisihan sitä olla vähemmän sekava.

   Poista
 3. Entä jos ihminen voi rakastua toiseen ihmiseen pelkästä rakastumisen ajatuksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän tätä kokemusteni perusteella melko todennäköisenä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Outoa että ajattelin tätä asiaa juuri eilen ja mietin että pitäisi ehdottaa tätä yleisölle taas. Kummallista, mystistä

   Poista
  2. Ps. Tajusin kuka oot heti ton ekan vastauksen jälkeen LOL

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen