maanantai 1. heinäkuuta 2013

Sherlock Holmes



Ideani ovat todella hyviä.

Ihmiset jotka elävät ja kasvavat päässäni ovat tärisyttävän, hengästyttävän, räjähtävän kiinnostavia. Olen ihan aidosti, maton alta vetävästi rakastunut joihinkin heistä.

Oikeastaan haluaisin vain että he olisivat jo paperilla, että he olisivat jo realisoituneet ja alkaneet elää muuallakin kuin täydellä teholla käyvässä päässäni. Haluaisin että he olisivat jo totta muillekin ihmisille. Haluaisin saada ihmiset haukkomaan henkeään ja rakastumaan ja masturboimaan.

En jaksaisi olla enää pidempään erossa kaikista näistä ihmisistä ja hetkistä ja tarinoista. Haluaisin kirjoittaa kaikki parhaat ideani samanaikaisesti. Haluaisin kirjoittaa kaikki parhaat kirjani samanaikaisesti.

Mutta se ei onnistu, joten tod.näk. kirjoitan ne tässä järjestyksessä: 1. "Aavekirja". 2. "Luuserikirja". 3. Liha. (Virtually done.) 4. Folie à deux. (/"Sherlock Holmes".) 5. "Tappajat". 6. Letters to Kip Kinkel.

Silleen. Noi nyt olis ne ekat mitkä haluan kirjoittaa. Nää 6 on melko valmiina mun päässä. Osa jo aika hyvin paperilla.

Ihanteellista olisi kirjoittaa nää kirjat tahdilla 1 kirja/1 vuosi. Se on tosin edellyttävä pieniä elämäntapamuutoksia. Ensinnäkin mun pitäisi asua vakituisesti yksin.

Ennen muuta täytyisi löytää kyky päästä mahdollisimman tihein väliajoin, mahdollisimman luontevasti siihen palamistilaan, jossa asioita todella tapahtuu. Jos saisin olla rauhassa, voisin ehkä kirjoittaakin maksimiteholla, ikään kuin hengittää elämää Microsoft Wordiin, syödä ja nukkua ja paskantaa neroutta

Mutta saa nyt nähdä.

4 kommenttia:

Sano mulle jotain tai kuolen