sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Moe Szyslak

Yritän pelastaa ihmisiä ja kastematoja.

Syy sille, että uudet Simpsonit-jaksot ovat selkeästi huonompia kuin vanhemmat, on tässä: uudet jaksot eivät luota tarpeeksi vakiohahmoihin, vaan niihin kirjoitetaan loputtomasti jotain ulkopuolisia äijiä, joilla on kaikilla sama ääninäyttelijä ja suunnilleen sama persoonallisuus, useimmiten niillä on myös tummat hiukset. Nää ulkopuoliset äijät eivät ole hauskoja tai koskettavia, ainoastaan tahattoman ärsyttäviä. Miksette saatana kirjoita vaikka Moesta, kyllä sen ympärille keksisi vaikka mitä hubaa.

Mielestäni Virpi Salmea pitäisi estää kirjoittamasta kolumneja Hesariin tai minnekään. Virpi Salmi edustaa turhia intohimottomia provokaattoreita, joita ei tarvita yhteiskunnassa. On kahdenlaisia provokaattoreita: 1) provokaattoreita, joilla on mielipiteitä ja paloa omalle asialleen, ja 2) provokaattoreita, jotka vetäisevät hihastaan minkä tahansa mielipiteen, ainoana tarkoituksena provosoida kansaa. Ryhmä 2 on turha. He eivät anna yhteiskunnalliselle keskustelulle mitään. He häiritsevät oikeaa keskustelua, oikeaa keskustelua, jota käyvät ihmiset joilla oikeasti on ajatuksia ja näkökantoja. Sen sijaan että voisimme keskittyä oikeisiin asioihin, joudumme tuhlaamaan loputtomasti aikaa vitun Virpi Salmiin ja Tuomas Enbuskeihin joilla ei ole mitään kunnollista asiaa. He vain puhuvat jotta joku reagoisi, vaikka mitään reaktiota ei tarvita.


Virpi Salmi näyttää söpöltä ja pehmeältä, mutta hänen kolumninsa tuntuvat lähes aina käsittelevän luokan pahanhajuista rillipäätä Teemua. Tämä Teemu on ärsyttävä ja haisee. Siksi hänestä pitää kirjoittaa ilkeä kolumni. Palaako Virpi Salmi tälle asialle? Kokeeko hän Teemun ärsyttävyyden asiaksi, jonka takia voisi vaikka kuolla? Onko koko asialla hänelle ylipäätään mitään todellista merkitystä? Ei. Sen sijaan on paljon niitä, jotka vaikka kuolisivat puolustaakseen Teemua, suojellakseen tätä niiltä joiden mielestä Teemu haisee.

Teemun hajun päivittelyä ei tarvita. Se ei vittu ole yhteiskunnallisesti merkittävää. Teemun puolustaminen on.

Taidan ajaa pääni kaljuksi. Tasaisin väliajoin nää mun itse saksimat hiukset saavuttaa sen pisteen että alan näyttää joltain sammakkoprinssiltä.


Pitäis kirjoittaa. Lähdin toissayönä kello 4:n jälkeen pyöräilemään. Autio kaupunki, jokin pandemia vaikutti tappaneen kaikki kaupungin asukkaat. Jossain Vantaan lähellä metsän syvyydessä pysähdyin kosken ylittävälle autiolle sillalle ja päätin että kirjoitan Aavekirjan lähetyskuntoon ennen kuin syyskuu alkaa.

Ajattelin lähteä 15. päivä kohti Barentsinmerta. Ehkä hostelleissa on aikaa tehdä hommia. Kaikenlaisia hommia. Ehkä voisin tutustua johonkin nivalalaiseen prostituoituun ja päättää olla tulematta koskaan takaisin.

Moni näyttää etsineen jannekortteinen.livejournal.comia ja päätyneen tähän mun blogiin. Sorry, täällä on vain paskaa. Missä on jannekortteinen.livejournal.com? Onks se tulossa takaisin?

4 kommenttia:

  1. "Missä on jannekortteinen.livejournal.com?"

    niinpä.

    VastaaPoista
  2. Eiks Jannen idea ollu lopettaa se blogisähläys, niin oon ymmärtäny. Mut eiköhän se sieltä taas ilmesty ;)

    VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen