perjantai 16. marraskuuta 2012

Nam

Rakastan syömistä. Elämäni on toisinaan iloista siirtymistä ruokapaikasta toiseen. Olen onnellisimmillani kun vedän naamaan vegaanista roskaruokaa, wohohohoooooooohohooo

Outoa etten ole läski.

Kyllä se vielä tapahtuu. Jonain päivänä.





(Kun heräsin tänään, ensimmäinen sumea ajatusketjuni päättyi toteamukseen: olen Lisa Simpsonin unelmamies.)



(Tykkään naapureistani. He rakastavat koiriaan niin kauniisti)



Alan muuten hitaasti mutta varmasti HETKINEN KESKEYTÄN NYT TÄMÄN LAUSEEN JA JATKAN MYÖHEMMIN

On nimittäin HÄTÄTILANNE. Farkut - jotka tällä nimenomaisella hetkellä ovat jalassani - ovat valitettavan löysät, joten etsin muutama päivä sitten VYÖN jolla ne pysyvät ylhäällä - nyt on kuitenkin sellainen kauhistuttava tilanne, että huomaan ETTEN SAA VYÖTÄ AUKI. Se metalliosa on vain jotenkin JUMITTUNUT paikoilleen, ja tää vyö on aika kireällä. Itse asiassa niin kireällä, että se paitsi estää farkkujen riisumisen myös painaa vetoketjua niin että vetoketjun avaaminen on mahdotonta. En siis saa RIISUTTUA HOUSUJANI tai AVATTUA VETOKETJUANI ja täten olen TUOMITTU ELÄMÄÄN NÄIDEN FARKKUJEN VANKINA. Vyö on nimittäin niin PAKSU että sen katkaiseminen on yksinkertaisesti MAHDOTONTA. Olen siis MENETTÄNYT KAIKKI ELÄMÄNNÄKYMÄNI JA LEMPIAJANVIETTEENI JA MINUSTA TEHDÄÄN TULEVAISUUDESSA 4D-DOKUMENTTI "En pysty riisumaan housujani" JA HAASTATTELU HELSINGIN SANOMIEN IHMISET-SIVULLE OTSIKOLLA "Väärin valittu vyö johti biologis-anatomiseen ihmeeseen" ALAOTSIKOLLA "Hän oli tavallinen syrjäytynyt nuori. Yksi huono-onninen valinta ajoi hänet pakotettuun selibaattiin ja ennennäkemättömään suun kautta tapahtuvaan kuonaneritykseen."



Lopetan nyt tämän pelleilyn ja lähestyn asiaa vakavasti. Koska kyllähän tässä nyt oikeasti on kyse ongelmasta. Tarvitaan vain tällainen pieni arkinen sattumus ja luottamus elämään on mennyttä.


Hohhoijaa. Mitäköhän pitäisi tehdä.


Nythän se aukesi. Tarvittiin vain raakaa voimaa.



Painaako "Julkaise"-nappia vai painaako sittenkin punaista rastia ja mennä nukkumaan?





En vielä tiedä, olen spontaani, teen valinnan







NYT!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen