maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kevät tulee taas

No niin, kevät tulee taas, kaikki on outoa, Saatana. Olen päättänyt liikkua valoa kohti, mikä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Ajattelin silti onnistua. Jos epäonnistun, nousen uudestaan ja yritän uudestaan. Kohta me kuollaan.

Nyt kun olen lakannut yrittämästä näyttää James Deanilta, olen alkanut näyttää aika hyvältä. Kun yritän näyttää itseltäni, näytän aika hyvältä. Naamassani on nykyään jonkinlaista karheutta, se näyttää tummalta varjolta ja kolminkertaistaa fyysisen vetovoimani. Näytän kyllä edelleen oudolta, mutta nyt näytän jo ehkä about 16-17-vuotiaalta, en 12-13-vuotiaalta niin kuin jonkin aikaa sitten.

Ilman mitään kuvitusta tää näyttää ilottomalta, joten laitan tähän kuvan Morrisseysta ilman paitaa:


Kiitos vastauksista! (Niitä saa muuten antaa edelleen.) Aion tässä postauksessa
1) vastata itse esittämiini kysymyksiin,
2) vastata teidän esittämiinne kysymyksiin,
3) raivota.

Ensiksi raivoan:

Ensimmäinen edellisen postauksen tehtävistä on "Arvioi tämä kappale". Kappale on The Sundaysin My Finest Hour.

Objektiivinen totuus on, että kyseessä on yksi maailmanhistorian kauneimmista kappaleista. Itse tajusin tämän kuunnellessani kappaletta 2. kertaa. Ennen muuta alku ja säkeistöt ovat kauneutta. Ja kaikkein kauneinta on se LOPPU. SE LOPPU ON YLILUONNOLLINEN.

Tässä tulee se raivoaminen:

TE

ETTE

TAJUA.

KUKAAN EI YMMÄRRÄ. MINÄ YKSIN MAAILMASSA YMMÄRRÄN.

Katso tämä, tämä on huonolaatuinen ja hyvä:


Pornoa.

Jos et kestä katsoa koko videota (JOS SIELUSI ON SIIS TEHTY KIVESTÄ JA SAATANA ON ISÄSI), niin katso kohdasta 3:20 eteenpäin. Levytettynä versiona tuo on IHANAA, mutta kun hän tekee sen livenä niin se on vielä ENEMMÄN IHANAA. !!!!!!! Sairasta, sairasta, SAIRASTA. (Siinä sanotaan siis pääasiassa "you're too young, you're too young".)

The Sundays oli englantilainen yhtye. Se oli olemassa joskus parikymmentä vuotta sitten. (Mistä helvetistä löysin sen? Mistä helvetistä löysin The Sundaysin?) Harriet Wheeler lauloi siinä. Harriet Wheeler on yliluonnollisimpia ihmisiä jonka tiedän. Joka tapauksessa, joskus parikymmentä vuotta sitten The Sundays lakkasi kokonaan olemasta ja Harriet Wheeler katosi ja ryhtyi normaaliksi ihmiseksi. Jotenkin siihen liittyi ilmeisesti joku mielipuolinen Harriet Wheeler -fani, joka alkoi mielipuolisesti vainota Harriet Wheeleriä, mutta en tiedä, tämä on kaikki aika epäselvää. En ylipäätään halua tietää Harriet Wheeleristä Oikeana Ihmisenä mitään, en halua pettyä ja ihmisiin pettyy AINA, haluan tietää Harriet Wheeleristä vain sen että hän lauloi parikymmentä vuotta sitten aavemaisen kauniilla äänellä.

Haluan uskoa enkeleihin ja Harriet Wheeler on jonkinlainen aivoja stimuloiva, ärsyttävällä mutta aavemaisen kauniilla äänellä laulava enkeli.

MINÄ YKSIN MAAILMASSA YMMÄRRÄN. (Huom: yksi tavoitteistani ihmisenä on olla niin läpikotaisin nolo ja naurettava että se alkaa lopulta näyttää kauneudelta ja rohkeudelta.)

Tämä vastasikin jo kahteen ensimmäiseen esittämistäni kysymyksistä.Sitten loput:

3) Anna rakentavaa kritiikkiä tälle blogille tai minulle.
- Itseään on vaikea kritisoida luotettavasti, koska on mahdoton sanoa mikä on pakollisen itseinhon synnyttämää harhaa ja mikä todellista vikaa.

4) Jos saisit kysyä minulta mitä tahansa, mikä se kysymys olisi? Kysy se nyt.
-
Ei mitään kysyttävää!

5) Vastaa kysymykseen: miksi luet tätä blogia?

- Olisi älytöntä kirjoittaa merkintöjä lukematta niitä viimeistään julkaisun jälkeen.

6) Miten alunperin päädyit tähän blogiin?
-
Luomalla sen, muistaakseni. Miten päädyin luomaan sen? Muistan harhailleeni ympäri olohuonetta sinä yönä ruisleipäpalan kanssa ja miettineeni karppaajia, koska karppaaminen oli silloin muodikasta. En siis tiedä.

7) Vastaa kysymykseen: oletko romanttisesti kiinnostunut enemmän mies- vai naispuolisista ihmisistä? (En sisällytä kysymykseen tällä kertaa ihmisiä, jotka eivät ole kumpaakaan.) Jos pidät molemmista, ovatko kriteerit kiinnostuksellesi erilaiset mies- ja naispuolisten kohdalla?
-
En ole varsinaisesti hetero. En ole varsinaisesti homo. En identifioidu biseksuaaliksi. Joka tapauksessa ihastun/rakastun (MIKÄ ERO NÄILLÄ ON?) ihmisiin koko ajan ja kokonaisvaltaisesti. En tiedä voisinko olla koskaan parisuhteessa kenenkään kanssa. Kyllä varmaan, mutta sellaista tilannetta olisi vaikea ottaa vakavasti.

Tykkään monenlaisista tytöistä. (Tykkään kai myös naisista, mutta ennen kaikkea tytöistä.) Joskus tykkään tytöistä jotka näyttävät lesboilta. Eniten tykkään runollisista villapaitatytöistä; joko saatanan vihaisista ja surullisista villapaitatytöistä tai epäinhimillisen avoimesti ja luottavaisesti ja pelottomasti maailman ja elämän vastaan ottavista villapaitatytöistä.

Tykkään tytöistä, jotka ovat mahdollisimman kaoottinen sekoitus valoa ja pimeyttä. Tykkään pahoista tytöistä, joissa on kapinallista hyvyyttä.

En tiedä. Tämä kysymys palautuu jotenkin Harriet Wheeleriin. Tykkään Harriet Wheelerista (josta en tiedä mitään).

En tykkää pojista. Tykkään vähän itsestäni. Yleisesti ottaen en ole vielä koskaan tosielämässä törmännyt nuoreen mieheen, jota voisin pitää Romanttisesti Viehättävänä. Nuoret miehet ovat vähän tyhjiä. (Tiedän että tämä ei ole totta, mutta tarkoitan sitä että heistä puuttuu jotain mitä MINÄ etsin.)

Voin Kiinnostua Romanttisesti miespuolisesta ihmisestä, jos hän on vähintään 15 vuotta (mielellään ainakin 20 vuotta) minua vanhempi ja psykologisesti kiinnostava. Seksikkäintä on yhdistelmä hillitty herrasmiesmäisyys ja runnottu sielu.

tl;dr: Remus Lupin.

Lähes kaikki tärkeimmät henkilöhahmoni ovat tähän mennessä olleet joko tyyppiä runollinen villapaitatyttö tai akateeminen ihmissusi. Aion leventää valikoimaa lesbon näköisiin tyttöihin lähitulevaisuudessa.

Tärkein kriteeri kaikkien ihmisten kohdalla: kunhan olet PSYKOLOGISESTI NIIN KIINNOSTAVA, että jo SIELULLESI voisi masturboida.

8) Vastaa kysymykseen: kun pidät jotakuta ihmistä/hahmoa/sielua viehättävänä ja kiinnostavana, kuuluuko asiaan automaattisesti että kuvittelet hänet suihkussa tai paskalla?
- Kyllä! Todellakin. Tässä ei ole mitään eroottista, kyse on yksinkertaisesti siitä että kun pidän henkilöä viehättävänä, pidän häntä myös ENEMMÄN KUIN IHMISENÄ, mikä automaattisesti ohjaa ajatukseni mielikuviin hänestä suihkussa tai paskalla.

9) Nimeä piirteitä, tapoja tai yksityiskohtia, jotka tekevät fiktiivisestä hahmosta mielestäsi kiinnostavan.

- Kohta 7.

10) Vastaa kysymykseen: uskotko minuun?
-
Kyllä. Tiedän olevani saatanan hyvä tässä jutussa. Kaikki riippuu siitä, onko jokin kaistale maailmaa valmis olemaan samaa mieltä.

11) Vastaa kysymykseen: kehen rakastuit viimeksi ja missä?

- Edellisiä vastauksia kirjoittaessani kuuntelin kappaletta SALLAN JA MIRON MATKA MAAILMAN YMPÄRI - TARINOITA ja rakastuin laulajan ääneen vähän.

12) Pidätkö tätä blogia / minua liian vihaisena tai poliittisena? Olisiko parempi, jos olisin tässä suhteessa veltompi ja neutraalimpi?
-
Välillä mietin, voisiko poliittisuutesi ja vihaisuutesi olla jonkinlainen este Menestykselle. Entä jos ihmiset kavahtavat tällaisia Vielä 2010-luvulla Epäseksikkäitä Ajatuksia ja perääntyvät säikähtäneinä?

Mutta toisaalta kaikki tulesi ja intohimosi tulee nimenomaan tästä. Suosittelen että pidät näistä jutuista kiinni ja laskettelet vapaasti ja katsot minne asti tämä riittää.

13) Mainitse yksi Suomessa käytettävä nimi, jota pidät esteettisesti viehättävänä.
-
Siis etunimi? Sukunimi? Olli on mielestäni aika helvetin hieno (etu)nimi. Se on kuin 'Ollie', mutta eksoottisella, suomalaisella twistillä. Hauskinta on, että se lukee papereissani nimeni kohdalla.

14) Kenet kaikista maailman ihmisistä näkisit mieluiten alasti?
-
Yök. Nyt kun mieleni on Harry Potter -moodissa, ensimmäisenä mieleeni tuli Kalkaros. Ei siksi että se olisi erityisen kiihottavaa, vaan siksi että olen melko vakuuttunut että Kalkaroksen vaatteet ovat anatomisesti osa häntä.

15) Olisitko mieluummin ihmissusi vai vampyyri?

- Kumpikin olisi psykologisesti kiinnostavaa. En tiedä, en tiedä, en tiedä.

16) Nyt on vuosi 2014. Heitä veikkaus vuodesta, jona tulet kuolemaan. 

- 2014.

Ei. Toivottavasti ei. Sukuni on aika pitkäikäistä ja elämäntapani ovat toistaiseksi melko terveelliset. Kumpikin vanhemmistani on ikääntynyt poikkeuksellisen hitaasti. Haluaisin elää niin kauan että ehtisin nähdä kuinka eläinten syöminen korvautuu synteettisillä eläintuotteilla. En tiedä milloin tämä tapahtuu, mutta toivon että tämä tapahtuu. Oletan että tämä tapahtuu, mutta täydellinen vallankumous tapahtuu vaiheittain ja vie aikaa, hitosti liikaa aikaa. No, tärkeintä että se lopulta tapahtuu.


Onpa muuten Ihan Saatanan Orgastista vastailla näihin kysymyksiin. Nyt kysymyksiä joita TE kysyitte:

Mikä on omasta mielestäsi joku tajuttoman hyvä kasvisruoka?
-
Suhtaudun syömiseen yleisesti ottaen mielipuolisesti. Kun syön, syön maanisesti. Se on niin kivaa. Joskus se on niin kivaa, että nauran syödessäni. En tiedä miksen ole ylipainoinen. Tänään söin (soija)makaronilaatikkoa ja se oli niin hyvää että huusin kuin raiskattu. (Okei. En usko että raiskauksen uhriksi joutuva ihminen huutaa samalla tavalla kuin minä huudan syödessäni makaronilaatikkoa. Anteeksi.)

Oletko aiemmin opiskellut jotakin?
-
Peruskoulu. Kokeilin hetken lukiota. Se ei toiminut. (Se oli rikki.)

Asutko yksin?

- En. Häiritsen perheeni elämää elämällä heidän keskuudessaan.

Poltatko tupakkaa?
-
En. Olen pari kertaa kokeillut, mutta sekään ei toiminut. Saattaa olla että vielä joskus aloitan vain epätoivoisena yrityksenä olla cool.

Miten vietit vapaa-aikaasi yläasteella?
-
Muistaakseni samoin kuin nyt. Ajelin busseilla, kirjoittelin ja murehdin enkä tehnyt mitään. (Oppituntien välistä vapaa-aikaa vietin istumalla lattialla ja tuijottamalla seinää ja pelaamalla kännykälläni peliä, jossa rakennettiin tornia.)

Miten pääsen siitä, että teen aina päähenkilöistä itseni kuvia? Se on häiritsevää koska en saa otettua etäisyyttä niin pelkään niiden jäävän persoonattomiksi.
-
Oma kaavani henkilöhahmojen suhteen on tämä:

Näkökulmahenkilö on jonkinasteinen versio kirjoittajasta. Hän voi olla aika yleispätevä ja jopa liioitellun turta ja persoonaton.

Tärkeimmät henkilöt ovat ihmisiä näkökulmahenkilön ympärillä. Heidän on oltava ihmisiä, joihin itse rakastuisin saatanan lujaa.

Emme vielä tiedä kuinka tämä kaava tulee toimimaan. Tulevaisuus näyttää.

Jos sinut näkisi kadulla tietäisikö silloin heti, että se olet sinä vaikkei olisi nähnyt kuvaa? / Olisitko tunnistettavissa pelkästään tässä blogissa kirjoittamasi perusteella, siis voisinko tunnistaa sinut, jos kävelisit kadulla vastaan? (mietin tätä Helsingissä ollessani välillä, kun tarkkailin ohikulkevia ihmismassoja)

- En osaa arvioida. Pelkään että kyllä.

Uskotko sinä itseesi?
- Taisin vastata tähän jo itselleni. Kyllä. Niin pitkälle kuin asiat riippuvat vain minusta, uskon itseeni. Ainakin nyt. Aina en. Joskus kaikki on harmaata ja epäselvää.

Haluaisitko joskus opiskella jotain?
-
En usko. Kehitin yläasteella luokkahuonefobian. Ja ylipäätään opiskelutilannefobian. Jos epäonnistun Taiteilijana, niin sitten menen roskapönttöön asumaan.

Haluaisitko mennä naimisiin?
-
Joskus kun olen masentunut, ajattelen että ehkä olisi rauhoittavaa unohtaa kaikki hulluus ja päättää vakiintua ja perustaa jonkinlainen turvallinen perhe. Mutta en usko että tätä tulee tapahtumaan.

Jos menisin naimisiin, se olisi vitsi ja tekisin sen todennäköisesti jonkun vanhemman miehen kanssa, jonka huora olisin. (En nyt edes ota tosissani mahdollisuutta, ettei esim. 10 vuoden kuluttua Suomessa olisi sukupuolineutraalia avioliittoa; tämä olisi matemaattisesti epätodennäköistä.)

Lisäkysymys: Käytätkö oranssia pipoa?

- Yleensä en käytä mitään pipoa. Yleensä hiukseni näyttävät siltä kuin olisin vasta noussut luudanvarrelta. Joskus käytän pipoa, jossa on mustia ja vihreitä raitoja tai jotain. (Olen käyttänyt tätä pipoa n. 2 kertaa.)

Mitkä asiat on olleet vaikuttavimpia tekijöitä sun kasvamista siksi henkilöksi, joka olet nyt?
- Veikkaan että: geenitekijät, vaikeuksissa olleet ystäväni ala-asteella, Harry Potter, koirani syöpä kun olin 13, sosiaalinen syrjäytymiseni yläasteella, Ola Salo, jakso 30 Days -ohjelmaa jossa metsästäjä muuttaa kuukaudeksi vegaaniperheen luo, Lisbeth Salander / Stieg Larsson kun olin 15, Morrissey / Antti Nylén, tämä blogi.

Millaisissa väleissä olet perheesi tai muiden sukulaistesi kanssa, ja miten he suhtautuvat sinuun?

- Olen tekemisissä oikeastaan vain lähimpien perheenjäsenteni kanssa. Perheeni koostuu hyvistä ihmisistä. He haluavat minulle vilpittömästi hyviä asioita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he ovat minusta huolissaan enemmän kuin tarvitsisi.

Millaisia ihmiskontakteja sulla ylipäätään on?
-
Edellisessä vastauksessa mainittujen lisäksi: 1) satunnaisia kohtaamisia muukalaisten kanssa kaupungin kaduilla, 2) ääniä iPodissani, ääniä tekstien takana, 3) mielikuvituksessani asuvat ihmiset, 4) tämä blogi.

Miksi tunnet niin suurta velvollisuutta ottaa voimakkaasti kantaa asioihin? (Tää on siis hyvä asia, mutta suurin osa ihmisistä vaan päättää, että on helpompi elää hiljaa ja huomaamattomasti.)
-
En tiedä. En tiedä mitä muuta tekisin. Jos näen että jotain väärää tapahtuu, mun on pakko tehdä jotain, lyödä takaisin. Muuten en pääsisi siitä eteenpäin.

Miksi kirjoitat? Mitä haluat maailmalle sanoa?
-
Mulla on tietty joukko viestejä, jotka haluan välittää mahdollisimman monelle muulle sielulle maailmassa ja katsoa mitä tapahtuu.

Näitä viestejä ovat ainakin:

Älä pelkää. Ole sinä. Ole hyvä. Älä kiduta itseäsi. Epätäydellisyys = elämä = epätäydellisyys. Kapina on tärkeimpiä asioita elämässä. Eläimiä kohdellaan hemmetin huonosti. Ihmiset kohtelevat toisiaan huonosti. 99 prosentissa ihmisistä on valoa. Älä suostu paskaan. Älä suostu paskiaisiin. Etsi jotain parempaa. Ystävät etsivät sinua ja sinä etsit heitä ja meidän on vain löydettävä toisemme.

Ootko oikeasti sitä mitä sanot olevasi?
- Kyllä. En tietääkseni ole valehdellut mistään. Olen jättänyt joitain ankeita yksityiskohtia kertomatta, mutta kaiken kaikkiaan kaikki tässä blogissa on totta. (Tietysti on mahdollista valehdella vahingossa.)

6 kommenttia:

 1. Haluatko vastata vielä näihin?:
  -Käytätkö mitään päihteitä? jos niin mitä ja miksi?
  -Mitä tekisit jos saisit kuulla olevasi hyvin sairas ja kuolevasi vuoden sisällä?
  -Mitä mieltä olet kaljuista naisista/ kaljuista miehistä?
  -Osaatko laulaa?
  -Millaisista ihmisistä et pidä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tässä:

   Käytätkö mitään päihteitä? jos niin mitä ja miksi?
   - Käytän alkoholia jonkin verran. En sitäkään kovin paljon, mutta kaljan juomisessa on jotain rattoisaa. Voisin kokeilla kannabista ja vaikka mitä ihan kokemuksen takia, mutta en toistaiseksi asu maailmassa, joten tämä ei vielä ole käytännössä mahdollista.

   Mitä tekisit jos saisit kuulla olevasi hyvin sairas ja kuolevasi vuoden sisällä?
   - En tiedä. Olisi mietittävä prioriteettinsa. Varmaan ainakin kirjoittaisin jonkin kirjoistani loppuun. Yrittäisin tehdä asiat mahdollisimman helpoiksi perheelleni.

   Mitä mieltä olet kaljuista naisista/ kaljuista miehistä?
   - Joillekuille ihmisille sopii kalju. Jos ei sovi ja siitä huolimatta on kalju, niin hemmetin rohkea valinta. Arvostan.

   Osaatko laulaa?
   - En kovin hyvin. Paremmin kuin moni muu, mutta huonommin kuin ne jotka todella osaavat laulaa. Silti laulan koko ajan.

   Millaisista ihmisistä et pidä?
   - Epärehellisistä. Pahoista.

   Poista
 2. Olet nautinnollinen yhdistelmä kunnianhimoista yhteiskunnallista vaikuttamista ja älytöntä stand up -komiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän olevani yhdistelmä näitä, mutten ollut varma olenko nautinnollinen. Kiitos.

   Poista
 3. Mä näin susta viime viikonloppuna unta tai oikeestaan en susta, mutta jollain tapaa sä liityit siihen ja mua harmittaa et en enää muista et miten. Ja se oli vähän hassuu, koska en tiiä minkä näkönen oot tai mikä sun nimi on mut silti tiesin että se oot sä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vou! Osaatko yhtään sanoa että mitä duunailin siinä? I gotta know.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen