torstai 6. maaliskuuta 2014

6.3.2014 klo 2.51

Noin 13 kuukautta sitten kuuntelin tätä. Noin 13 kuukautta myöhemmin laitan sen tähän:


Videolla on tällä hetkellä 8 578 katselukertaa. Jos ottaisin tämän biisin kirjani soundtrackille ja kirjani myisi 3 miljoonaa kappaletta, kuinka korkealle videon katseluiden määrä nousisi?


Joissain perheissä kaikki sisarukset ovat nörttejä. Sisarusten nörtteydessä voi olla aste-eroja, mutta joka tapauksessa kaikki ovat nörttejä. Kaikki pukeutuvat kuluneisiin, epämuodikkaisiin verryttelyasuihin ja korvaläppäpipoihin ja puhuvat kirjakieltä ja soittavat trumpettia koulun orkesterissa. Hauskaa. Olen aina tykännyt sellaisista perheistä. (Kun he törmäävät koulun käytävällä ja kommunikoivat keskenään, he poistuvat heti nörtin sosiaalisesta roolista ja kiroilevat toisilleen ja toimivat muutenkin oman perheensisäisen hierarkiansa mukaisesti, ja ulkopuoliselle siinä on jotain epätodellista.)

Tänä vuonna täytän 20. Iässä 21 on enemmän järkeä. 21 on paljon kauniimpi ja selkeämpi ikä kuin 20. Vastaavasti 25 on kauniimpi ja selkeämpi ikä kuin 22, 23 tai 24.

Millainen olen 40-vuotiaana? Olen ajatellut ryhtyä akateemisen ihmissuden näköiseksi. Se on seksikkäin look jonka tiedän. En pysty kuvittelemaan itseäni 40-vuotiaana. Kun täytän 40, on vuosi 2034. Kohta se tulee. Toivottavasti maailma on hiukan parempi paikka vuonna 2034. Onko tiedossa vallankumouksia vai muuttuuko kaikki hitaasti, savuten, vähitellen?

Räjähtääkö pimeys kerralla vai palaako se aina hitaasti pois?

Olen päättänyt ryhtyä elinkykyiseksi ihmiseksi. En halua kuolla vihaan ja suruun. Haluan onnistua tässä kirjoittamisjutussa. Kun olen hyvällä tuulella, olen vain niin helvetin paljon parempi. Jos ja kun kuolen johonkin, niin haluan kuolla jossakin onnellisessa paikassa.

Aion mennä jonkin aikaa aurinkoa kohti ja pysähtyä vain niiden asioiden kohdalla jotka saavat minut hymyilemään. Jos saat minut hymyilemään, olen sinun. Jos et osaa hymyillä, voidaan opetella yhdessä.

Hyvä voittaa vielä. Usko minua, minä tiedän.

2 kommenttia:

 1. kiitos sinä. tulee valoisampi olo

  ja akateeminen ihmissusi -look on ehkä todellakin viehättävintä mitä on. varsinkin nelikymppisenä. sitä ennen voi näyttää vähän hulluuntuneelta, azkabanissa vierailleelta animaagilta, jolla on ystävälliset silmät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.

   Akateeminen ihmissusi -look on seksikkäintä maailmassa. Se ei toimi ennen kuin täytät 30, ja ihanteellisesti se alkaa toimia vasta kun täytät 40.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen