lauantai 15. maaliskuuta 2014

Jännittävää. Huhtikuu tuli kuukauden etuajassa. Eilen oli vielä huhtikuu. Tänä yönä kaikki muuttui. Tämän yön vietin ikkunan vieressä ja seurasin sivusilmällä miten helmikuu satoi takaisin Helsinkiin.

Selvä. Kaikki käy mulle. Juuri nyt en jaksa kaivata mitään mitä ei ole.

14 kommenttia:

 1. Kevät helmi-maaliskuussa olikin vain huijausta, sanoin niin alusta asti. Odotan ilolla pakkasia ja toivon vielä hetkeksi lisää lunta. En oo valmis kevääseen.

  Olen nyt lukenut kaiken ja mulla on ehkä aika selkeä kuva susta. Tai oikeasti se on kyllä aika epäselkeä, mutta silti, kuva kuin kuva.

  Jännittävää. Odotan innolla hetkeä, jolloin ovet ja ikkunat avautuvat. Vaikka voin kokemuksesta kertoa, ettei täällä ulkopuolellakaan ole kovin ihmeellistä.
  En halua että joudut psykoosiin, koska olet aika siisti ainakin näin ruudun takaa. Pysy nyt järjissäsi, saatana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että olen vaarassa joutua psykoosiin. Tuntuu että olen nyt rämpinyt kaikkein pahimman läpi. Nyt alan viimein saavuttaa vastarantaa. Olen kohta siellä. Kuran, paskan ja veren peitossa, mutta olen kuitenkin.

   Mulla ei ole itsestäni kovin selkeää kuvaa, joten pyydän: kuvaile kuvaasi minulle!

   Poista
  2. Ai niin:

   "Vaikka voin kokemuksesta kertoa, ettei täällä ulkopuolellakaan ole kovin ihmeellistä."

   Tämähän riippuu siitä, kenen kanssa päättää viettää rajallista aikaansa. Jos valitsee palavia sieluja, saa palavia sieluja ja elämää. Toivottavasti.

   Poista
  3. En todellisuudessa uskonutkaan, että joutuisit. Olet liikaa järjissäsi sellaiseen.

   Kun aloitin lukemisen näistä vuodenvaihteen teksteistä ajattelin, että olet jokseenkin arrogantti ja ärsyttävä apina, joka kuvittelee tietävänsä ja olevansa ties mitä. Oho. Se oli omituisella tavalla kiinnostavaa, koska harva on sitä yhtä jännittävästi.

   Luulen että mulle vuosi 2012 kertoi ehkä eniten susta ihmisenä. Se oli kiinnostavaa luettavaa. Et olekaan apina, ja ennen kaikkea et olekaan ylimielinen. Ainakin joskus olet ollut hyvin epävarma ja rikki ja paskana sillä tavalla, kuin me ihmiset usein olemme. Vähän pahemmin jopa.

   Olet lopulta paljon vähemmän poliittinen, kuin aluksi kuvittelin. Se on hyvä, koska ihminen joka on pelkkää politiikkaa, eikä yhtään itsensä, ei ole kovin kiinnostava. Sä olet seksuaalisesti ja ehkä muutenkin turhautunut, mutta samalla jaksat olla heikomman puolella. Tiedän, etten itse kovin helposti tekisi monia asioita, joita sä olet tehnyt.

   On jotain selittämätöntä, mistä johtuen olet kiinnostava. En tunne paljon syrjäytyneitä ihmisiä (tunteeko kukaan), mutta sä et tunnu sellaiselta.

   Hauskana lisänä voin kertoa, että päässäni olet kovin lyhyt. En muista oletko koskaan puhunut mitään pituudestasi, mutta tältä musta tuntuu.

   (Olisipa ollut mukavaa tehdä tämä vähän paremmalla ajalla, mutta hedelmät odottavat mua huutaen ja mua väsyttää.)

   Niin ja olet oikeassa, elämä lasin takana voisi varmasti olla mielenkiintoista ja upeaa ja sydämen räjäyttävää. En ole vielä toistaiseksi löytänyt ihmisiä, jotka tekisivät tästä mahdollisuudesta totta minulle.

   Poista
  4. Vau, kiitos analyysistä (tai tiivistelmästä, whatever this was). Itse asiassa suunnilleen näin koen itse välittyväni ulkopuolelle. Tosin en ole koskaan lakannut näkemästä itseäni apinana.

   "Hauskana lisänä voin kertoa, että päässäni olet kovin lyhyt. En muista oletko koskaan puhunut mitään pituudestasi, mutta tältä musta tuntuu." Kiinnostavaa! Voisitko heittää vielä mahdollisimman tarkan arvion pituudestani (cm)?

   Poista
  5. Olit aika antelias informaatiossasi, joten analyysille ei juuri jäänyt tarvetta. Tietenkin jokainen voi miettiä, mitä kertoo se, että olet halunnut tämän kaiken jakaa. Mä en kuitenkaan juuri osaa analysoida ketään, havainnoida vain.

   Tietenkin voin! En tosin ole luonnossa kovin hyvä hahmottamaan pituuksia, joten en tiedä minkä mittaisia ihmiset yleensä ovat. Mutta tällä hetkellä olet antanut itsestäsi noin 170,5 senttisen kuvan.

   Poista
  6. Onko tämä ensimmäinen kerta, vai oletko aikaisemminkin osoittanut merkkejä yliluonnollisista kyvyistä?

   En tarkalleen ottaen tiedä kuinka pitkä olen, mutta toi arvio on varmaan aika lähellä totuutta. Miten helvetissä pystyit päättelemään sen näistä teksteistä?

   En kyllä identifioidu erityisen lyhyeksi. Olen vielä Normaalin Rajoissa (vai kuinka?). Olisi Kammottavaa olla pidempi kuin James Dean.

   Poista
  7. Olen jo pitkään kertonut ystävilleni olevani meedio, ja tämä nyt varmaan todistaa sen.

   En oikein tiedä miksi musta nyt tuntui tältä, mutta sä et vaikuta pitkältä. Toki olet tainnut useampaan otteeseen sanoa näyttäväsi 15-vuotiaalta nistiltä. Minkä mittaisia 15-vuotiaat nistit yleensä ovat?
   Lisäksi tulen helposti ajatelleeksi,

   Itse en oikeastaan osaa identifioida ihmisiä pitkiksi, elleivät he sitten ole todella pitkiä, koska suurin osa suomessa asuvista aikuisista on joka tapauksessa minua pidempiä. Olet varmasti helposti Normaalin Rajoissa.
   Kuinka pitkä oli James Dean?

   Poista
  8. Kuinka pitkä sinä olet?

   Valistunut veikkaukseni on että James Dean oli 168,5 tai 169 senttiä. (Tarkoittaako tämä että minä _olen_ pidempi kuin James Dean? Kenties vain Saatana tietää vastauksen.)

   Poista
  9. En luottaisi sanaani totuutena monissakaan asioissa, mutta luulen olevani noin 159,5-160 cm pitkä. Joskus ainakin olin, kun mittasivat. Siitä on vuosia, mutten ole oikeastaan kasvanut pituutta ala-asteen jälkeen. (Olin kuudennella luokalla 158 senttiä pitkä)

   Olen pahoillani, jos olet pidempi kuin James Dean, se varmaan sattuu.

   Poista
 2. Sivusilmällä voisit myös seurailla meidän blogiyhteisön hommia! Jos vain suinkit haluat mukaan, niin laita mulle maililla (heidi.nummi[at]helsinki.fi) 600x160 kokoinen bannerinrääpäisy sekä 2-3 lauseen blogiesittely.

  Aivan kiihkein mielin haluaisimme sut mukaan!

  Itse blogiyhteisö löytyy täältä: http://valoisavastavirta.blogspot.com
  Olisin mahdollisesti halunnut banneriin jotain virtaavampaa meininkiä, mutta korostukoon valoisuus nyt näin ensi alkuun. o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh. Olen huono osallistumaan vuorovaikutuksen kaltaisiin asioihin.

   Toisaalta voisin aivan hyvin tulla mukaan. Pitää miettiä tätä!

   Okei. Olen aidosti paska tällaisessa, mutta yritän saada jotain aikaan.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen