lauantai 15. helmikuuta 2014

Tähän blogiin on tänään päädytty hakusanoilla "ruma mies" ja "näin unta pulusta". Olette oikeassa paikassa.

9 kommenttia:

 1. Hassua laittaa tällänen kommentti just tähän kirjoitukseen, mutta kuitenkin.. ihan parasta taas lukea sun kirjotukset viime päiviltä, piristää kummasti kun huomaa samanhenkisiä ihmisiä oikeesti olevan jossain. Niitä ei ihan hirveesti mun ympärillä pyöri.
  Niin ja tämä kirjotus, kiitos piristävistä nauruista, samanlaiset sain parista aiemmasta teksistä: kiitos esim. Sun facebook- salapoliisityön :D oot niin helmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko varma ettei ympärilläsi pyöri samanhenkisiä ihmisiä? Olen pannut merkille, että kiinnostavilla sieluilla on taipumusta viihtyä nurkissa ja jäädä huomaamatta. Kun nyt jälkeenpäin ajattelen Entistä Elämääni, tajuan että sen reunoilla liikkui yllättävän paljon hienoja ihmisiä, joiden läsnäoloa en silloin tajunnut arvostaa, koska en tiennyt heistä juuri mitään.

   Poista
  2. Kyllä niitä varmasti vähän tarkemmin etsimällä löytää, taidat olla oikeessa. Mut on mukavaa kun joku antaa sun tavoin kuulua itsestään. Mitä sä tarkemmin tarkotat sun "Entisellä Elämällä"? Vastaus vois varmaan löytyä jostain sun kirjoituksista (?), joten sori jos tää oli hölmösti kysytty..

   Poista
  3. Entinen Elämäni = aika jolloin olin ihmiskunnan kanssa jokapäiväisissä tekemisissä.

   Käytännössä aika ennen kuin häivyin lukiosta about 2,5 vuotta sitten.

   Poista
  4. Tosin en kyllä silloinkaan ollut kovin intensiivisesti ihmiskunnan kanssa tekemisissä.

   Ehkä pitäis kokeilla.

   Poista
  5. Ymmärrän. Mullakin taitaa olla tavallaan yks entinen elämä takana, tosin mä pidän sitä tän elämän yhtenä jaksona.
   Voishan sitä kokeilla, onks muuten mitenkään mahdollista päästä tutustumaan suhun muutenkin kuin täällä kommenttiboksissa?

   Poista
  6. Hmm, mitä tarkoitat tutustumisella? Internet-mielessä tässä blogissa on oikeastaan kaikki informaatio, mitä minusta on olemassa.

   Jos tarkoitat Todellisen Elämän mielessä, niin ajattelin tässä kevään mittaan vaihtaa vaihdetta ja alkaa kokeilla oikeiden ihmisten kanssa hengaamista. Se voi mennä katastrofaalisesti pieleen, mut jos haluat osallistua projektiin, niin welcome!

   Poista
  7. Kiitos kutsusta, pienen katastrofiriskin kanssa kaikki(ei yleistetä) on sitäpaitsi hauskempaa.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen