torstai 5. joulukuuta 2013

Voi vittu mitä paskaa!

Voi vittu mitä valheita:

"Ajattelen koko ajan seuraavia asioita: 1) seksi ja 2) kuolema." - Enkä ajattele! On tuhat asiaa joita ajattelen enemmän kuin seksiä ja kuolemaa. Kuolemaa ajattelen varmaan kaksi kertaa kuukaudessa! Voi vittu!

"Alkoholi on ehdottomasti mun juttu. Minusta tulee alkoholisti enkä mahda sille mitään." - Eikä tule! Ajattelen näin vain nousuhumalassa. Kun en ole humalassa, en useimmiten tunne mitään kaipuuta humalaan. Kun olen jonain päivänä ollut humalassa, ajatuskin alkoholista on monta päivää kuvottava.

Miksi keksin tällaista paskaa alkoholin vaikutuksen alaisena? Luulisi että alkoholi pikemminkin pistäisi puhumaan totta.

Heräsin etanolilta haisevassa huoneessa. Tietokone oli päällä. Ennen tietoisuuden sammumista olin ilmeisesti avannut seuraavat ikkunat: 1) YouTube-video James Deanista jossain pienessä TV-elokuvassa vuonna 1953. 2) Foorumikeskustelu siitä onko Lisa Simpson autistinen vai ei. 3) YouTube-haku hakusanalla 'the smiths live'.Äsken luin Joonas Konstigin uuden kolumnin siitä miten terveellistä eläinten syöminen on karppausideologian mukaan. Voi vittu mitä hienostelua! Aina kun ihmiset alkavat höpistä jonkin ruokavalion terveysvaikutuksista, ajattelen vain että argh, lopettakaa se vitun pelleily, maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin se miten ruokavalio X saa suolesi toimimaan.

On naiivia ja lapsellista kuvitella, että se kuinka karppaaminen saa Joonas Kostigin* hiukset kiiltämään jotenkin kumoaa ne valtavat vaikutukset, jotka länsimaalaisten ihmisten kulutustottumuksilla on koko muuhun maailmaan. Mitä vitun väliä Joonas Konstigin hiuksilla on kenellekään muulle kuin Joonakselle itselleen?!?!?! Ajattele joskus muita saatanan elitistinen prinsessa!

Usein tuntuu, että olen kaikkein vähiten terveyshippi kaikista maailman ihmisistä. En koskaan ajattele ruoan terveysvaikutuksia, koskaan. Suhtautumiseni ruokaan on tämä: syöminen on mahtavaa ja euforista ja yritän tehdä sen vahingoittamatta muita. En saavuta sitä hysteriaa joka kaikilla muilla näyttää olevan suhteessa ruokaan. Ajatus lisäaineista ei tunnu minussa missään. Mitä panikoitavaa on lisäaineissa? Hullut!

Tää lähestymistapa näyttää toimivan aika hyvin. Olen fyysisesti pelottavan terve ja hyväkuntoinen. Muistan olleeni kipeänä, siis kokeneeni tavallisen flunssan viimeksi varmaan 4-5 vuotta sitten. Tällä menolla elän terveenä 90-vuotiaaksi, argh!

* Joonas Konstig = keskimääräinen länsimainen ihminen

Lihan ilot - tärkeintä on että suoli toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen