maanantai 2. joulukuuta 2013

Isac Elliot ilman paitaa

Tähän blogiin on päädytty tänään mm. hakusanoilla 'benjamin peltonen vihaisena' ja 'isac elliot ilman paitaa'. Ihmiset tekevät todella absurdeja googlehakuja. (Isac Elliot on lapsi. Ilman paitaa hän näyttää todennäköisesti lapselta ilman paitaa. Siltä 12-vuotiaan kuuluu näyttää.)



Koko päiväni uhkasi mennä pilalle kun aamulla Helsingin Sanomien sarjakuvasivulla Wagner kysyi Viiviltä: "Kuinka voit sääliä kalaa?" Olin jo syvästi vittuuntuneena rakentelemassa päässäni kirjoitusta länsimaalaisten ihmisten kieroutuneesta ja epätieteellisestä suhtautumisesta kaloihin (jotka ovat kehittyneitä selkärankaisia eläimiä siitä huolimatta että ovat rumia), kun yhtäkkiä havahduin itseeni ja tajusin että KYSE ON PIIRRETYSTÄ SIASTA.

Joskus kädenvääntöni ympäröivän maailman kanssa yksinkertaisesti heittää yli. Minun. ei. tarvitse. ottaa. kantaa. kaikkeen.

Universumi sysäsi mut tälle sivuraiteelle yläasteen ensimmäisenä päivänä, kun havaitsin menettäneeni puhekykyni kesän aikana ja jäin yksin sivummalle nojaamaan vasten seinää. Lopulta se oli paras juttu mitä mulle on koskaan tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen