tiistai 31. joulukuuta 2013

Olenpa blogannut vähän

Haun avainsanat:
asiaa mikropeniksestä

Miksi googlehaku 'asiaa mikropeniksestä' johtaa minun blogiini? Olenko ihmisenä mikropenis?

Taidanpa kirjoittaa googleen 'asiaa mikropeniksestä'.

Ahaa. Olen kesällä listannut vikojani otsikolla mikropenis. En muista tästä oikeastaan mitään.

Tämä googlehaku johdatti minut tutkimaan aihetta mikropenis. Wikipedia:

Jos potilas on pieni lapsi, voidaan häneltä kirurgisesti poistaa penis ja kivekset ja muotoilla tilalle vagina. Tällöin potilas kasvatetaan tytöksi. Nykyään toimenpide on kyseenalaistettu.

Täh?! Miksei ihmisellä saisi olla mikropenistä? Ei kai se nyt noin sopimatonta ole? Oikeutta ihmisille joilla on mikropenis.

2 kommenttia:

 1. En tiedä tuntuuko tavallaan pahalta, että nauroin, mutta nauroin silti. Koska sukupuolielimemme määrittävät sukupuolemme 100 prosenttisesti, on loogista, että leikkaamalla pois pienen peniksen ja kivekset tulee pojasta tyttö!
  Pieni penis ei varmaan ole naurun asia, mutta jos olisin poika, haluaisin mieluummin sellaisen kuin vaginan. Luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin jossain tositarinaan pojasta, jonka ympärileikkaus oli epäonnistunut hänen ollessaan vauva. Lääkäri oli täten rationaalisesti ajatellut että hups, parasta muotoilla tästä vagina ja käskeä vanhempia kasvattamaan lapsi tyttönä.

   Vanhemmat alkoivat siis kasvattaa lasta tyttönä. Tälle ei koskaan kerrottu että hän oli syntynyt poikana. "Tyttö" alkoi siitä huolimatta jo varhain ilmaista että tunsi itsensä pojaksi. Lopulta lapsi oli niin onneton että vanhempien oli paljastettava totuus. Hänestä tuli lopulta mies hormonihoitojen avulla.

   Sukupuoli-identiteetti on kieltämättä jännittävä asia. Se on jonkinlainen intuitio aivoissa, eikä sillä välttämättä ole yhteyttä ihmisen persoonallisuuteen. Sitä vain tietää mitä on. Koko asiaa ei välttämättä tiedosta ellei törmää tällaisiin kertomuksiin.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen