tiistai 1. lokakuuta 2013

Tässä blogissa vieraillaan harvoin yli sataa kertaa päivässä. Eilen vierailtiin. 111 kertaa. Se on aavemaista ja hermostuttavaa, koska mulla ei ole aavistustakaan että kuka täällä kävi. He tulivat Facebookin kautta, sen tiedän. Muuta en. Te siis KÄYTTE täällä, muttette SANO mitään! Se on hulluutta. Jumalan nimessä, sanokaa jotain kun poikkeatte!






http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/slacktivist/files/2013/06/RWAC.gif


Sitä työskentelee sormenpäät ruvella eikä edes paria sanaa suoda!


http://www.esquire.com/cm/esquire/images/iD/tumblr_lubk0czDLW1qzniuko1_500.gif

Pilaan tän blogin tällaisilla raskailla gifeillä.

6 kommenttia:

  1. ehkä kaikki ovat vain yhtä aikaansaamattomia kuin minä tämän kommentoinnin kanssa.. kyllä sitä käy aina lukemassa ja joskus miettii jo päässään mitä voisi tänne laittaa, mutta sitten ei jaksakaan suoltaa ajatuksiaan sanoisi (vaikka muuten kyllä kirjoittamista harrastaa varmaan liikaakin)
    ..mikä siinä joskus sitten on niin vaikeaa? ...noh ehkä tämä nyt on vain joku hetki elämästä kun ei jaksa mitään.. jaksa edes nukkua tarpeeksi ja keikkuu vain väsymyshumalassa.

    mutta kiitos kuitenkin tästä sormenpäät ruvella tekstin naputtelusta. ehkä voisin muhua myös näiden muiden kommentoimattomien puolesta tässä, mutta en oikein tunne heitä joten pidän tämän nyt vain minuna
    ja
    ajatus sekoaa. ei se väsymys olekaan niin hieno juttu.
    joo kuka keksi valvomisen. huoh. ja koeviikot. (nyt muuten ohi)

    (ainiin terveisin se "skinssin effy")

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Effy, tunnistin sut jostain syystä jo ensimmäisistä virkkeistä. Itsekin jätän usein kommentoimatta blogitekstejä joita haluaisin kommentoida. Todennäköisesti kyse on laiskuudesta. Asioihin ryhtyminen on vaivalloista. Ajatusten muotoileminen järjellisiksi lauseiksi on rasittavaa. Mutta itse en ainakaan odota kommenteilta mitään korkeaa laatua, ennen muuta vain vilpittömiä ajatuksia, joten jos joskus haluat sanoa jotain epäselvää tai älytöntä, niin sano!

      Jos tää vastaus on epäselvä ja älytön, se johtuu siitä etten ole itsekään nukkunut moneen kuukauteen muun ihmiskunnan rytmissä ja olen ylipäätään väsynyt ja sekaisin. Mutta se on ihan mukavaa.

      Poista
  2. moi. blogisi on yks hienoimmista blogeista mitä on. mun mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Todellako? Miksi?

      Olenko jutellut sulle ennenkin? Mitä kuuluu?

      Poista
    2. En tiedä osaanko selittää. Kirjoitat tosi mielenkiintoisella tavalla ja sulla on kivoja ajatuksia. Sit lisäksi blogissasi on jotain sellaista, ettei se jää sillä tavalla "lättänäksi" (=tylsäksi) niin kuin monet muut blogit.

      Et oo jutellut mulle ennen! Tällä hetkellä olen vähän surullinen mutta yritän kompensoida sitä kuuntelemalla hyvää musiikkia. Ei kyllä oikein onnistu, kun tänään "hyvä musiikki" on aika surullista.

      Poista
    3. Useimmat blogit ovat enemmän tai vähemmän tylsiä varmaan siksi, että niitä kirjoittavat tylsät aivot. Harmillisen monella ihmisellä on tylsät aivot.

      Mäkin oon tällä hetkellä vähän surullinen. Olen vähän surullinen aika suuren osan ajasta oikeastaan. Joskus se on mukavaa, useimmiten ei. Toivottavasti tulevaisuudessa näitä fiiliksiä on vähemmän.

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen