tiistai 5. elokuuta 2014

Huomenna olet kuuluisa

Unen rajamailla kehittelin päässäni aika loistavan idean kirjasta, jonka nimi olisi Huomenna olet kuuluisa.

Juoni ja idea ovat kauniita, mutta minulla tuskin tulee koskaan olemaan aikaa kirjoittaa kirjaa nimeltä Huomenna olet kuuluisa. Minulla on 4 (tai oikeastaan 5, jos omani lasketaan) suurta tarinaa kirjoitettavana. Saan usein ideoita pienemmistä tarinoista, mutta ne on vain pakko sivuuttaa koska suuret tarinat vaativat niin paljon huomiota.

Haluaisin myös otattaa itsestäni valokuvia, jotka näyttäisivät siltä kuin ne olisi otettu joskus 1800-luvun lopulla tai 1900-luvun alussa. Siltä kuin olisin itse elänyt siellä.

Tulen vielä löytämään Järjen tähän bloggaamiseen ja elämääni, mutta nyt olen tällainen idiootti ja haluankin olla tällainen idiootti. Pitää lakata tuntemasta pökerryttävää huonoa omaatuntoa siitä, että olen nyt onnellinen ja tyhmä. Olen koko ajan pahoillani kaikesta tästä. Tuntuu että häiriköin ihmisiä ja petän itseäni.

Ei ole mitään mistä pitäisi olla pahoillaan. Minulla ei ole mitään Saatanan määräämää velvollisuutta olla synkkä ja raskas ja surullinen.

15 kommenttia:

 1. Joku photoshootti pitää järkätä sitten. Ollaan harrastettu 1800- ja 1900-lukujen sotilasunivormuihin pukeutumista ja sen kuvauttamista muun muassa Suomenlinnassa.

  VastaaPoista
 2. En kyllä ymmärrä miten voi olla mahdollista että olen tällä hetkellä ainut ihminen joka myöntää vihaavansa minua.

  VastaaPoista
 3. Harmi että Helsingissä on niin paljon vanhasta kaupungista uudistettu. Porvoossa ja Turussa on ainakin hienoa ympäristöä. Museoissa on vanhoja tupia ja kartanosisustuksia vierailtavissa jos muuten ei ole sellaisiin päästävissä. Usvalta voisi pyytää apua, kun hän on taitavampi kuvaaja ja varmaan omistaa paremman kameran kuin kompakti (puoliautomaattinenjärjestelmäkamera) Canonini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja en tiedä miksi tämä ei sittenkään laittanut tuota vastauksena jonon jatkeeksi :(

   Poista
  2. Vastausjonot ovat turhia ja niitä vastaan on syytäkin kapinoida!

   Hmm! Ainahan voi mennä jonnekin ajattoman näköiselle ullakolle istumaan.

   Poista
 4. Ullakot ovat mitä hienoimpia paikkoja, varsinkin sellaiset joissa on harmaantunut ikkuna. En ole päässyt käymään sellaisella vuosi kausiin. Pitäisi kyllä. Takuulla siitä heräisi inspiraatio ja sisäinen taiteilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan!

   Et muuten ollut paikalla eilen. Miksi? Miksi?

   Poista
  2. Noh, ajattelin, että eipä sillä mitään väliä ole jos jätän tulematta. Toivoin myös, että saisin mentyä aikaisin nukkumaan kun herätys oli tänään ennen kahdeksaa. Tosin ei siitä mitään tullut ja sain unta varttia vaille kuusi aamulla.

   Poista
  3. Väliä sinulle vai väliä muille?

   Kyllä sillä meille oli väliä. Läsnäoloasi odotettiin toiveikkaasti.

   Poista
  4. (Ei sillä että olisi joku velvollisuus tulla jos ei huvita/ehdi/jaksa!)

   Poista
  5. Että ei sillä olisi muille mitään väliä.
   (Sori kesti vastaa, mutta sain tietää, että sain asunnon)

   Poista
  6. Olipas! Ja onneksi olkoon!

   Poista
  7. Kiitos. Nyt on paljon paperihommaa hoidettavana ja vajaa kolme viikkoa aikaa muuttaa. Kajaani täältä tullaan! Sie matkailet ympäri maata (ja maailmaa) usein, joten jos Pohjois-Savoon päin ikinä päädyt olet tervetullut käymään ja tarvittaessa voin tarjota yösijaa.

   Poista
  8. Jännittävää!

   Kiitos. En ole edes tajunnut matkailevani usein, mutta se taitaa olla totuus.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen