torstai 31. heinäkuuta 2014

Moi.

Huomasin että joku oli lähettänyt johonkin vanhaan tekstiini kommentin. Kommentista tulee vaikutelma, että olen ainakin jossain määrin loukannut tätä ihmistä jollakin mitä olen jonnekin kirjoittanut.

Kirjoittaja torui minua oman älykkyyteni ylistämisestä ja internet-roskan ottamisesta henkilökohtaisesti. Nämä ovat kaksi ominaisuuttani, joista en ole ylpeä. Ensinnäkin käytän aivan liikaa aikaa oman älykkyyteni ylistämiseen (sen sijaan että käyttäisin sitä). Toiseksi minulla on taipumus reagoida epämiellyttävästi käyttäytyviin ihmisiin käyttäytymällä epämiellyttävästi. Vittuilen vittuileville trolleille takaisin, mikä on typerimpiä asioita mitä teen. Omien ihanteideni mukaista olisi kohdella pahintakin kusipäätä asiallisesti ja kunnioittavasti, koska vain silloin voi tapahtua jotain ihmeellistä ja pahin kusipääkin voi paljastua fiksuksi ja hyväksi ihmiseksi.

En kuitenkaan yleensä tee niin, koska olen toistaiseksi perseestä ja tällaisissa tilanteissa toimin kuin pää irti.

Olen päättänyt, että internet-kusipäisyys ei ole juttuni. Se en ole minä. Aion muuttua. Vähitellen. Monessa mielessä aikuiseksi kasvaminen ei houkuta minua, mutta tässä mielessä kyllä. Haluan oikeasti saada tässä maailmassa jotain kaunista aikaan.

Christopher Hitchens sanoi, että "If someone tells me that I've hurt their feelings I'm still waiting to hear what your point is", ja minä en ole Christopher Hitchens.

Hyvä anonyymi, kerro siis (kvister@hotmail.com) missä kirjoituksessa mahdollisesti mainitsen sinut vittumaisesti, niin poistan maininnan välittömästi. Enkä levittele tietojasi minnekään.

Yst. terv.
Ei-Christopher-Hitchens.

3 kommenttia:

 1. Erkka sano, et tuu aikasemmin Toukolaan! Tääl on miljoona kiloo salaattii ja boolii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma on että heräsin juuri! Mutta yritän nyt ryömiä siihen suuntaan.

   Poista
  2. Alan lähtee nyt. Huom: näytän 14-vuotiaalta trollilta ja olen sosiaalisesti vammainen. Että ei kannata odottaa mitään parempaa.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen