keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

KATSO TÄNNE.

Tämän merkinnän oikea osoite: http://ollibrander.blogspot.com/2014/07/katso-tanne.html

Vaikuttaa siltä että blogin osoitteen vaihtaminen 'kvisteristä' 'ollibranderiksi' johti raivostuttavasti siihen, että virallisesti lukijoiksi ilmoittautuneet ihmiset eivät enää saa näitä tekstejä feediinsä. Olen siis kadonnut näkymättömyyteen. Argh! Olen pahoillani!

Muutan siis blogin osoitteen tämän merkinnän ajaksi takaisin kvisteriksi. Katsotaan jos tämä merkintä tulisi sitten tietoisuuteenne.

Ilmestyikö tämä merkintä feediisi? FABULOUS. Jos haluat näiden ilmestyvän sinulle myös jatkossa, suosittelen että kokeilet vaikka ’lopettaa blogin lukemisen’ ja kirjoittautua lukijaksi sitten uudestaan. Se saattaa toimia. Argh! Kiitos!

Rakastan sua,
John Lennon.

(Toinen asia: Pahoittelen että en ole vastannut mihinkään kommunikaatioon mitään. Olin saaressa, ja siellä mulla oli jonkinlainen alkeellinen internetyhteys vain puhelimessani. Se yhteys on surkea. Haluankin sen olevan surkea, mutta käytännössä se tarkoittaa että pystyn näkemään minulle lähetetyt viestit mutten vastaamaan mitään. Se tuntui typerältä. Mutta nyt olen tässä.)

8 kommenttia:

 1. Toimikohan tää nyt? Raportoikaa ilmestyikö tämä feedeihinne. Voi Saatanan Saatana.

  VastaaPoista
 2. oo nyt kaikki osoitteenvaihdon jälkeen tekemäsi merkinnät ilmestyivät feediini kerralla. jännittävä tämä bloggeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JES!

   JESJEJESJSJEJSJEJKFHDLGJHFKJHJL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   En todellakaan tiedä miksi olen tästä näin iloinen.

   Kenties olen epävakaa ja hullu.

   Poista
 3. Aivan. Minullekaan edellinen kirjoitus ei ilmestynyt feediin, tai sitten se meni jostain muusta syystä ohi (joka tosin on epätodennäköistä fangirlaukseni johdosta).
  Voi kun minäkin pääsisin sen sinun Saaresi kaltaiseen paikkaan. Nautin kyllä nytkin maalla oleskelusta.
  Aiotko käydä Porissa Jazzeilla? Täällä on myös siis SuomiAreena. Seura ei olis pahaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mulla olis suunnitelmissa:

   1) On pakko ehtiä käydä Barentsinmeren rannalla (uudestaan) ennen kuin heinäkuu loppuu.

   Tajusin, etten viime yrityksellä vuosi sitten päässyt niin pitkälle kuin olisi pitänyt, joten nyt yritän uudestaan. En tiedä huvittaako, mutta pakko se on tehdä jos haluan kirjoittaa kirjan valmiiksi.

   Hmmmm. Hei! Tuu sunnuntaina Helsinkiin! Kokoonnutaan ilmeisesti sunnuntaina jännittävässä hyppyritornissa. Tule mukaan! Sopisit varmasti joukkoon.

   Poista
  2. Toivon ja uskon todella että ehdit!
   Sinnekin ois kyllä kivä päästä.

   Ja joo kiitos kutsusta! Yritän järjestää, kyydit ja yöpaikka pitää viel varmistaa. Neuvothan mua sitten vähän etten turistina eksy siellä? Ihanaa kun saa kuulla että sopisin joukkoon.
   Mulla oli aivan sietämätön olo henkisesti äsken, mutta nyt se vähän helpotti, kiitos. :)

   Poista
  3. Jes! Mikä on sun sähköpostiosoite? Voisin kaivaa sen esiin jostain sähköpostini uumenista, mutta ehkä helpompaa että kerrot sen tässä, niin voin lisätä sut asiaan liittyvään sähköpostilistaan.

   Poista
  4. velmu_(a)hotmail.com. Laitoin varmuudeksi @ noin:D voi olla että sulla on jossain mun toinen spostiosoite, joten onkin parempi päivittää se tähän jota pääasiassa käytän. Jesjes!

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen