keskiviikko 8. toukokuuta 2013

16 days later

Tilannepäivitys: päädyin jotenkin Myyrmanniin ja menin hengaamaan toisen kerroksen vessaan illalla klo 21, ja kun tulin ulos, missään ei näkynyt enää ketään ja koko paikka oli tyhjentynyt aavemaisen autioksi lukuun ottamatta vartijaa, joka seisoi varjoissa ja sanoi radiopuhelimeen poika tulossa vessasta, poika tulossa vessasta ja sitten toinen vartija ohjasti minut jännittävästi käytävää pitkin ulos ja seurasin häntä kohteliaasti hymyilevänä 13-vuotiaana, minkä jälkeen juoksin ympäriinsä siellä jossain (missä Myyrmanni nyt sijaitsee), kuuntelin Bright Eyesia ja revin patrioottien julisteita sähkökaapeista.

Oikea tilannepäivitys:Hihihi.

Oikea tilannepäivitys: Liikun eteenpäin. Olen noussut haudastani ja hengittänyt elämää vähän. Maailma on pari askelta lähempänä. Tästä Q-hommasta erossa pysyminen on päivittäinen taistelu, mutta tähän asti, tätä rikettä lukuun ottamatta, olen voittanut sen taistelun, sylkenyt nerouttani muualle ja saanut asioita aikaan.

Joko kirjoitan näitä blogeja tai sitten saan asioita aikaan. Niin se vaan menee. On tehtävä valinta.

En nyt oikein tiedä miten jatkaisin tästä eteenpäin. Pitäisikö mun

A) pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja jatkaa tätä blogihommaa vasta sitten kun olen saanut kirjani kirjoitettua / ajokortin hankittua / ryhtini oikaistua

B) palata jatkamaan lähes päivittäistä floodausta elämäni inhottavista hassunhauskoista yksityiskohdista ja raivosta jota tunnen maailmaa kohtaan

C) pysyä edelleen poissa tästä mutta kirjoittaa jonkinlainen tilannepäivitys silloin tällöin, esim. kerran kuukaudessa

D) tehdä jotain aivan muuta?


(Tiedän olevani pettynyt itsehillintääni heti kun painan "Julkaise", mutta enää ei voi perääntyä)

5 kommenttia:

 1. kerran kuussa on yhen akkarin nimi. siinä aku seisoo astronauttipuvussa kuun pinnalla.

  katottiin taas tokoinrannassa että olisit siinä, siinä tapauksessa että sulla on joko tosi paha akne tai sitten oot lentäny nenilles esim. pyöräntangon yli. ei kuitenkaan menty juttelemaan, ei oo tapana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu tosi paha akne, mutta en tiedä näkyykö se enää. Olen myös lentänyt naamalleni pyörän selästä pari kertaa viimeisen 1,5 vuoden aikana, mutta en tiedä näkyykö sekään enää.

   Miltä se muutoin näytti? Oliko hot?

   (Roope-setä rulettaa)

   Poista
 2. mun mielestä on hirvittävän huvittavaa täyttää oikeinkirjoituslomakkeita tässä

  VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen