sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Naisista

Edellisessä kirjoituksessa on jotain outoa. Se kummittelee mun takaraivossa jonkinlaisena moraalikrapulana. On hämmentävää että olen yhtäkkiä alkanut kirjoitella "rakkaudesta". En tiedä mistä se kaikki tulee. Ehkä kirjoitan rakkaudesta koska se on noloa ja epämuodikasta.

Jos ylipäätään jotain itsestäni ymmärrän, niin sen että mulla on voimakasta taipumusta faniuteen. Se on tapani kokea pyhyyttä. Mitä pyhempää, sen parempi. Lapsena ajattelin että musta tulee pappi, sitten menetin Jumalan ja nyt on löydettävä jotain korvaavaa.

Morrissey esim on erinomainen uskonto. Morrissey ei välttämättä vastaa elämän suuriin kysymyksiin, mutta mystiikan ja palvonnan kannalta se on tosi hyvä.


......................................................en jaksa keksiä tähän mitään aasinsiltaa, joten laitan vaan paljon pisteitä peräkkäin........................................


(Haun avainsanat:
erkki filander
zac efron ja naiset

Nauroin vähän.)

.........................................................................


Heteroseksuaalisuuteni ja kaikenlainen seksuaalisuuteni tiivistyy aika voimakkaasti ÄÄNEEN.

Lauluääni on seksikkäintä mitä tiedän. Kaikenlaiset sävyt ja säröt ja tunteet jotka erottuvat laulavasta ihmisäänestä ovat jollain tavalla pakahduttavia.

Nimenomaan pakahtuminen kuvaa sitä tunnetta minkä vaikkapa tämä ääni saa minussa aikaan:


Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggggghhhhhhhhhhhhhh............

En tiedä Harriet Wheeleristä mitään paitsi tuon lauluäänen ja sen, että vainajakirjan anonyymi tyttö näyttää häneltä. En haluakaan tietää yhtään enempää. Tämä riittää.

Laululla on ihmeellisiä vaikutuksia. Toissayönä istuin lattialla ja katsoin The Voicelta musiikkivideoita. Tulin tunteneeksi vastustamatonta vetoa jopa Nicki Minajiin (!!!), enkä sen takia että hän sheikkaa persettä jollain eksoottisella saarella vaan siksi että hän sanoo "o-o-oo" tietyllä tavalla. Sitten tuli Ke$han bailubiisi ja tunsin Ke$haankin tärisyttävää vetoa.

Laulavassa äänessä, erityisesti naisen laulavassa äänessä, on jotain outoa. Siinä vain on. En jaksa analysoida asiaa enempää.

.............................................................................................................................................

Viime yönä näin unta, jossa hieroin jonkun tytön jalkoväliä tämän alushousujen läpi. On vähän epäselvää oliko hän jotenkin pyytänyt minua tekemään niin, mutta unessa se oli jostain syystä velvollisuuteni. Velvollisuuteni oli hieroa jonkun tytön sukuelimiä rajusti pikkuhousujen läpi.
Suoritin velvollisuuttani kiihtyneen huolellisesti, mutta sitten, kesken kaiken, tyttö kusi kädelleni. Vetäydyin säikähtäneenä kauemmas ja tyttö alkoi huutaa: "KÄSKIKS MÄ PAINAMAAN RAKKOA VAI?"

Joo, se oli outo uni. Mutta ihan kiva. En tiedä mitä se tarkoittaa, ei välttämättä mitään.

Vielä oudompi oli uni, jonka näin joskus muutama yö sitten:

Joku, ehkä minä, oli murhannut valkoisiin alushousuihin pukeutuneen ranskalaisen miehen. Murhan suorittaja oli heittänyt miehestä kaiken pois PAITSI tämän valkoisiin alushousuihin käärityt sukupuolielimet. Nyt löysin nämä elimet seinältä. Ne vain odottivat siinä. Vähän niin kuin ne olisivat kasvaneet siinä. Otin ne käteeni ja puristin niitä valkoisen kankaan läpi. Kuului outoa jänteikästä rusahtelua. Jatkoin sitä puristelua oudon nautinnollisen ällötyksen vallassa.

Kun heräsin, tunsin halvaannuttavaa oksetusta ja makasin pitkään paikallani ja yritin karistaa sen epämääräisen rusahtelun mielestäni. Siinä unessa ei ollut mitään mukavaa vaan se oli pelkästään epämiellyttävä.

Joo, joka tapauksessa. Ei muuta asiaa.

Tää merkintä olisi pärjännyt ihan hyvin ilman tota toisen unen kuvausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen