sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kysymys

Tiesikö Jeesus lapsuudessaan tai teini-iässään olevansa Jumalan poika? Tiesikö hän jumaluutensa koko ajan alusta loppuun vai aktivoituiko jumaluus jossain vaiheessa niin että hän vain yhtäkkiä tuli asiasta tietoiseksi?

Olen aikeissa lukea Uuden Testamentin lähiaikoina. Toivottavasti se on jännittävä. Joskus pari vuotta sitten avasin sen jostain kohtaa ja vaikutuin kohdasta, jossa Jeesus on jotenkin polvistunut maahan ja... en muista kunnolla, mutta kiehtovaa se oli.

(En tiedä miksi kyselen Jeesuksesta. En tiedä miksi tunnen Radio Dein ohjelmakartan ulkoa. En tiedä mitä teen, ehkä jumalageenini oireilee. Oliko Jeanne d'Arc jonkinlainen Jeesus? Sehän on tarinana oikeastaan melkein identtinen. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että se on tarinana jopa kiihottavampi, koska hullut tytöt............. koska hullut tytöt. Nyt menen nukkumaan. Miettikää nyt jos jonain päivänä, esim. huomenna, heräisi ja tajuaisi olevansa Messias. Pidän tätä epätodennäköisenä mutta teoriassa mahdollisena. Nyt menen nukkumaan. Minne sinä menet? Kuka sinä olet? Oletko sinä totta? Olenko minä totta? Mitä tämä on? Miksi teemme tätä? Missä kohdataan? En tiedä minne menen, mutta pois)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen