perjantai 12. huhtikuuta 2013

......

Näissä mun jutuissa on viime aikoina ollut outo negatiivinen sävy. Negatiivisessa sävyssä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta monessa tapauksessa se on tarpeetonta ja syö itse kunkin mielenrauhaa. Joskus jotenkin vain ajautuu pisteeseen, jossa kaikki mitä sanot tai kirjoitat on selittämättömästi synkkää

En edes tiedä mitä kirjoitan tässä. Sormet vain liikkuvat näppäimistöllä. Mulla on kuumetta. Onko sulla kuumetta? Kenellä? Mitä? Kaikki on ihan ok.Kim Il Sung Portrait-2.jpg
Kim Il-sung. Mikäköhän pointti tässä nyt on? Harva asia on yhtä masentava. Aion matkustaa Pohjois-Koreaan ennen kuin se lakkaa olemasta absurdi satumaa. Sinne pääsee kolmella tonnilla.

6 kommenttia:

 1. Silloinkin kun mä satuin norrköpingiläiseen ratikkaan siellä oli afgaaneja, mutta ne lähinnä keskittyi neuvomaan miten ko. viheliäisestä esikaupunki-idyllistä pääsee pois ja miten välttää tarkastajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehei, aloin jo ajatella että mun Virallisten Lukijoiden määrä pysyy ikuisesti kahdessa.

   Aion vielä palata Norrköpingiin; kun sillä ratikalla matkusti läpi norrköpingiläisen kevätillan, elämä oli epätodellista ja kiihottavaa.

   Joitain kysymyksiä kuitenkin nousee:

   1) Olenko tosiaan joskus aikaisemmin maininnut jossain Norrköpingin ratikat?

   2) Kuinka löysit tämän paikan?

   3) Kuka olet?

   4) Mikä meininki?

   Poista
  2. 1) 20. marraskuuta 2012 merkinnässä

   2) Kirjoitin googlehakuun "robert meriruoho"

   3) Kulttuurin irtolainen jne.

   4) No aika jees. Oon hengaillut koko aamun kissojen kaa ja yrittänyt näykkiä haluttomasti ketsupilla (!) voideltuja paahtoleipiä (kuka käy öisin laittamassa tyhjiä Keiju-purkkeja jääkaappiin).

   5) Oon samaa mieltä runouden ja huliganismin yhdistämisestä, mutta Baudelairen suhteen oon totally erimieltä. Mut hyvä boogie! Jos yhtään lohduttaa, meitä on täällä kourallinen pyhää henkeä hengittävii salaseuralaisii apostoli Antin, vastapaavi Stefanus Morrisseyn ja parin muun jalanjäljissä. Meitä on ehkä ripotellen, pareittain, soluttain, mutta rakennustyö on käynnissä.

   Poista
  3. 1) Kiinnostavaa, itse en muista kovin yksityiskohtaisesti mitä oon tänne yrjönnyt; tää blogiura näyttäytyy mulle pääasiassa harmaana pyöreilevänä sumuna.

   2) Milloin tämä tapahtui?

   3) Tästä nousee tarkentavia lisäkysymyksiä:
   3.1 Mikä on lempivärisi?
   3.2 Pidätkö oluesta?
   3.3 Työskenteletkö jonakin?
   3.4 Minkä ikäinen olet?
   3.5 Mikä kengännumerosi on?
   3.6 Mikä on paras biisi maailmassa?
   3.7 Kuuletko toisinaan ääniä, joita muut ihmiset eivät kuule?
   3.8 Ovatko muut ihmiset kuvanneet sinua "emotionaalisesti hermostuttavaksi"?
   3.9 Tykkäätkö kissanpentujen silittelystä?
   3.10 Asuuko kissoissa Saatana?

   4) Itse söin tänään kylmiä perunoita ja puhuin apteekin miehen kanssa.

   5) Loistavaa! Olen käyttänyt nyt pari vuotta elämästäni tuollaisen salaseuran kuumeiseen etsimiseen. Tieto sen olemassaolosta rauhoittaa mieltäni enemmän kuin arvaatkaan. Jos joskus osallistun seuran pyhiin rituaaleihin, olen esiintyvä nimellä "Morris S. Thatcher"

   Poista
 2. 2) Tos eilen.

  3)
  3.1 Lapsuudessani vihreä, sen jälkeen en ole miettinyt asiaa.
  3.2 Njoo
  3.3 Herran tähden en
  3.4 Epämääräisen ikäinen, en kuitenkaan hullun vanha
  3.5 Jostain syystä tää on liian henkilökohtainen kysymys. Jos ajattelee että sattuisi tekemään murhan savikkoisella pellolla niin just tällasten pikkuvihjeiden kautta mut saatais kiikkiin.
  3.6 Tällä hetkellä en oo jaksanut kuunnella kuin Death in Junen "She said Destroy":tä, mutta se ei tarkoita mitään.
  3.7 Kyllä.
  3.8 Ei ainakaan päin naamaa.
  3.9 Muistaakseni kyllä.
  3.10 Jos, niin täytyy varmaan alkaa viettää palvontamenoja.

  5) Villin huhun mukaan Kansainväliset Nylénistit on kasaamassa tässä keväällä anarko-vegaani-dandyistista zinejulkaisua, johon otetaan vastaan materiaalia osoitteeseen kaulatusten (a) riseup.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3) Tyydyn näihin vastauksiin.

   5) Erinomaista. Luulin että Kansainvälisten Nylénistien kokoaminen olisi minun vastuullani. Nyt voin pyyhkiä sen tehtävälistalta.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen