sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Wtf

Hyi helvetti että vihaan Sirkka-Liisa Anttilaa. Hyi helvetti että vihaan Sirkka-Liisa Anttilaa. Hyi helvetti että vihaan Sirkka-Liisa Anttilaa.


Dolores Pimennossa parasta on että hän on kuvitteellinen henkilö. Hän on ällöttävä, teennäinen, mukamas lempeästi jutusteleva, imelään vaaleanpunaiseen sonnustautuva, valtiovallalle "rehtiä työtä" (huomaa lainausmerkit) tekevä psykopaatti, joka hyppää Voldemortin kelkkaan heti kun saa tilaisuuden, mutta häntä katsellessa voi sentään huoahtaa helpottuneena että luojan kiitos tämä ei ole totta.

Sitten ne huonot uutiset: Dolores Pimento ei ole kuvitteellinen. Näin hänet juuri ilmielävänä netti-tv:ssä. Hän esiintyi show'ssa nimeltä Enbuske & Linnanahde Crew. Hän kökötti hyvine ryhteineen silmieni edessä ja puhui kylmääviä ylösalaisin väännettyjä totuuksiaan eläinteollisuudesta. Miten sielu voi olla noin ruma? Onko Sirkka-Liisa Anttilalla sielua? Miksei sitä kysytty? Onko sinulla sielu?

Pahinta tässä on, että tällainen hirviö on (ollut) vastuussa kymmenien miljoonien viattomien, kauniiden, lastenkaltaisten, hengittävien olentojen elämästä ja kuolemasta. Heidän elämänsä on riippunut absoluuttisesti Sirkka-Liisan ja tämän ystävien "eläinkäsityksestä". Ja jos tuo käsitys on että elävä tunteva olento = tavaraa, niin historia tietää mitä tämän luonteenlaadun ihmiset saavat aikaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/Holokausti

Tämä nainen ja hänen homeboynsa ovat vastuussa miljoonien ja taas miljoonien eläinten kärsimyksestä, jonka laajuus ylittää ainakin minun käsityskykyni. Hän on vastuussa paskahöyryistä ja jalkatulehduksista, läkähdyskuolemista ja tallotuista ruumiista, ja siinä hän vittu hymyilee maireaa sielutonta hymyään kansallisilla televisiokanavilla. Nukkuuko hän yöllä?

Kahdenkymmenen vuoden kuluttua hänen hyväryhtinen ruumiinsa on haudattu maan alle. Ehkä kahdenkymmenen vuoden kuluttua asiat ovat muutenkin paremmin.

En halua elää tätä aikaa. Pitää tehdä uusi aika. Jumalauta, mun pitää tapella.


(Niin ja Antti Nylén veti yllättäen hyvin. TV ei ole hänen paikkansa, mutta ainakin tällä kertaa hän osasi laittaa sanoja jonoon varsin kelvollisesti. Koko tilanne oli kyllä jotenkin syvästi demoninen, vähän niin kuin jotain absurdia painajaista. En usko että pystyisin yhtä sulavaan suoritukseen sielu auki. Hats off. Antti Nylén on suurempi sankari kuin Harry Potter; onneksi sankareilla on taipumus olla petoja vahvempia. Aina lopussa.

Tuomas Enbuske oli yllättävän mukava. Ehkä en vihaakaan häntä.)


Antti Nylén muuten loisti jälleen myös Uuden musiikin kilpailussa bändinsa kanssa. Hyvä Antti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen