maanantai 13. elokuuta 2012

I have a message

In English: The fact that people visit this place without saying anything is fucking annoying.

In Finnish: Se fakta että ihmiset vierailevat tässä paikassa ilman minkään sanomista on vitun ärsyttävä.

5 kommenttia:

 1. Monessako blogissa olet käynyt kommentoimassa omalla (blogger)nimelläsi? Se on paras tapa saada (vasta)kommentteja. Blogosfääri, kuten todellisuus muutenkin, on peili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Odotan kuitenkin mieluummin että Taivaasta käy käsky kaikille maailman ihmisille kommentoida blogiani.

   Sitä paitsi tykkään oikeasti siitä ettei tätä paikkaa toistaiseksi juurikaan noteerata. Se antaa vapauden olla näin rasittava. En jaksa käyttäytyä sosiaalisesti.

   Mysteeri kuitenkin on, keitä täällä käyvät ihmiset ovat. Jos omia vierailujani ei lasketa, täällä vieraillaan lähes joka päivä ainakin pari kertaa. Mutta ehkä ne ovat venäläisiä botteja tai jotain.

   Poista
  2. Joo, tykkään sun blogista juuri siksi ettet kirjoita sosiaalisesti. Jouduin poistamaan oman blogini siinä vaiheessa kun se alkoi kerätä vakiolukijoita ja kommentoijia. Tieto siitä, että juttujani luetaan, ja väärinymmärretään, muutti homman luonnetta liiaksi.

   Poista
  3. Helpottavaa ettet odota toiminnaltani sosiaalisuutta. Pelkään koko ajan että tänne eksyy joku asiallinen ihminen joka odottaa jonkinlaista asiallista kommentointia.

   On turhauttavaa kun täällä ei käy kukaan ja ahdistavaa kun käy. Elämä on vaikeaa.

   Poista
  4. joo, kirjallisuus, tai taide yleensäkin, ainoastaan kärsii liiallisesta sosiaalisuudesta. Mielipiteet ja kokemukset ovat parhaimmillaan sillon kun ne ilmaistaan mahdollisimman raakana.

   "Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening" litaniaan vois lisätä vielä kohdan write like nobody's gonna read it.

   Ja, joo allekirjoitan ton - turhauttavaa kävi kuin vaan - näkemyksen :)

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen