torstai 19. kesäkuuta 2014

Sinä

Lupasin kirjoittaa tähän blogiin seuraavan merkinnän vasta sitten kun kirjani on pisteessä Z. Se ei ihan vielä ole pisteessä Z (melkein, melkein), mutta olosuhteiden pakosta... salli tämä. Sovitaan ettei tätä lasketa. (Tiedän että tämä on huijausta. Suurissa asioissa olen luotettava. Toisinaan.)

Asia on nimittäin niin, että elämäni on sillä mallilla, että:

Sunnuntaina tapahtuu jännittäviä asioita, ja haluan että tulet mukaan.

Tule sunnuntaina Paloheinän mäen laelle. Suunnitelma on toistaiseksi näin yksinkertainen. Joukko meitä kadotettuja sieluja (lol) kokoontuu sinne. En tiedä mitä teemme siellä, mutta se on hyvä paikka.

Jos siis luet tätä ja olet yksin tai hukassa tai yksin ja hukassa, tule mukaan. Ei haittaa vaikket tietäisi keitä hittoja olet lähdössä tapaamaan. Ei kukaan meistä tiedä. Tapasin lauantaina kaksi (2) paikalle tulossa olevaa ihmistä, ja suurin osa heistä ei ole murhaajia. Älä pelkää.

Tai pelkää, mutta tule kuitenkin.

Tämä on tilaisuus. Jos yhdestä tai useammasta meistä tulee myöhemmin supertähtiä tai historiallisia merkkihenkilöitä, voit loppuelämäsi ajan katsoa tätä sunnuntaita ja ajatella että se oli suurimpia päiviä elämässäsi.

Sinulta ei vaadita muuta kuin sitä ettet yritä puhua normaaleista asioista. Voit olla täysi katastrofi, mikäli huvittaa. Tämä on ensimmäinen kerta elämässäsi, kun voit kohdata ihmisiä, joita et ennestään tunne, ja jättää normaalin ihmisen esittämisen täydellisesti väliin. Sinun ei tarvitse vaikuttaa normaalilta ihmiseltä. (Luet tätä, joten tiedän ettet ole normaali.) Et saa vaikuttaa normaalilta ihmiseltä. Kaoottisuus, nolous, rumuus, vammaisuus, mykkyys, syrjäytyneisyys, hulluus ja outous on hyvä.

Tule.

Olet tervetullut.

(Mahdollisten ajankohdanmuutosten tmv. takia olisi hyvä jos ilmoittautuisit etukäteen tämän merkinnän kommentteihin tai tänne:

kvister@blogspot.com <--- Odotan tuolla)

Okei?

Okei?

Okei.

31 kommenttia:

 1. check your privileges.

  your hotmail, too.

  VastaaPoista
 2. Hitsi kun pääsisin! Oon hengessä mukana. Ihana kun järjestät tämmösen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnia järjestämisestä ei kuulu (vain) minulle. En oo hyvä järjestämisessä.

   Hmmmmmm. Ootko varma ettet pääse?

   Poista
  2. Joo, julkisiin ei tavallaan ole varaa just nyt, enkä sillon pääse tutun kyydillä. Vaikka heti ensviikonloppuna ehkä pääsisin mutta katsellaan.

   Poista
  3. Harmi.

   Oon kehunut tätä ainutkertaiseksi mahdollisuudeksi, mutta todennäköisesti tehdään tämä vielä uudestaankin mikäli kokemus on positiivinen. Kenties pääset silloin!

   Poista
 3. Luin tämän postauksen ensimmäisen kerran epämääräisessä puoliunessa ja muistan kuvitelleeni, että jos sinulla olisikin pommivyö mukana niin kyseiseen mäkeen jäisi vain siisti pyöreä lommo. Harkitsin paikalle saapumista pommivyöstä huolimatta kunnes muistin, että juhlimme äitini syntymäpäiviä juuri sunnuntaina. Perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo riski on aina olemassa ihmisten kanssa

   Tule synttäreiden jälkeen. Illalla on hyvä aika?

   Poista
  2. Aivan.

   Äidilläsi on syntymäpäivät joka vuosi! Tämä tilaisuus sen sijaan on, huh, once in a lifetime! Kokoonnumme illan laskeutuessa. Ehdit kyllä! Tule, tule.

   Poista
 4. Haluisin tulla mutten ehkä uskalla. Vaikka oon ollut helsingissä jumissa kohta kaks viikkoa. Hnnngh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulet.

   Tulet vaikket uskalla. Niin minäkin teen.

   Keskustelu on päättynyt.

   Poista
  2. Okei. Mä yritän. Ehkä mun matkaopas tulee mukaan. Koska en tiedä missä pitää olla. Sen on pakko tulla. Haluan tulla. Voi juku

   Poista
  3. Jee! Tervetuloa!

   Mikä/kuka on matkaoppaasi?

   Ja kuka sinä olet? Olis kiinnostavaa tietää. Olenko jutellut sulle aiemmin? (Mikäli et halua vastata tässä: kvister@hotmail.com)

   Poista
  4. Apua. Anteeks, mä unohdin sunnuntain olemassaolon ja havahduin tässä vesisateessa. Taidan siis olla vaan henkisesti mukana. Hmph.
   Oon mä tainnut tänne joskus pari kommenttia jättää. Matkaoppaana olis toiminut yks ihmisolento jonka nurkissa oon täällä loisinut.
   Jos tää tapahtuu joskus uudestaan, lupaan olla mukana. Kai tää tapahtuu uudestaan?

   Poista
  5. Ehdit vielä mukaan! Vai ehditkö? Oletko Helsingissä? Jos olet, niin ehdit. Paloheinä. Kello 21. Bussin 66 päätepysäkki!

   Poista
 5. kiitti hei. tuo merkitsee paljon.

  VastaaPoista
 6. Mäen laeltahan on käynti vain ylämäkeä. Ellei joukko kaaoottisia sieluja sabotoi omaa kipuamistaan. Olen valmis suureen sabotaasiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko ylioptimistinen jos tulkitsen tämän lupaukseksi tulla mukaan?

   Poista
  2. Ehkä realistinen kun havaintojeni perusteella jos epäröisin (tai kehtaisin jopa kieltäytyä ainutkertaisesta tilaisuudesta) saisin vastauksen joka kehottaa edes tämän kerran rohkaistumaan toimimaan. Hyppään tämän vaiheen yli suoraan.

   Poista
  3. Oikein!

   Tämä ei ole vaatimus tai edellytys, mutta olis mielenkiintoista tietää tarkemmin että kuka oot (että tiedän kuka oot kun tavataan). (kvister@hotmail.com)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Älä sure Kiguli. Slovenia on ihan hyvä paikka olla. Me kohtaamme muussa yhteydessä.

   Poista
 8. afrikan johtava naisrunoilija on ugandalainen feministi Susan Kiguli

  VastaaPoista
 9. voih, tulisin niiin mielelläni ellen olisi niin kaukana helsingistä juuri nyt, ja ellen olisi niin rahaton. yleensä saattaisin jättää tälläiset tilaisuudet käyttämättä jännityksen ja pelon ynnä muun sosiaalisen olemisen rasittavuuden takia, mutta nyt olisin niin kovin tahtonut tulla. varsinkin kun joukossa on muitakin enemmän ja vähemmän eksyneitä ja varmasti mukavia ihmisiä (en usko että kovinkaan kusipäiset tätä blogia lukevat)...
  tahtoisin tahtoisin, mutta tyydyn olemaan vain hengessä mukana täältä satojen kilometrien päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto!

   Ehkä tästä järjestetään joku uusinta vielä. Mikäli tämä ei ole täysi katastrofi. (Mitä se tietysti saattaa olla.)

   Poista
 10. Blogisi lukijoiden joukossa on myös vähintään yksi ihan normaali ihminen. Olen pahoillani.

  VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen