lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ilmoitus

Vaihdan blogin osoitteen. 'Kvister' ei tarkoita mitään. Se ei jää mieleen, koska se ei tarkoita mitään.

Ajattelin jossain vaiheessa että ottaisin sukunimekseni yhden sukumme sukunimistä ja lyhentäisin sen muotoon Qvist, mutta en aiokaan tehdä sitä, joten kvister ei tarkoita enää mitään. Q ei tarkoita enää mitään.

Vaihdan myös tätä nimimerkkiä.

En vielä tiedä että mitä tulee tilalle, mutta varoitin nyt etukäteen. Nyt teillä on aikaa selvitä shokista.

Jos joku keksii uuden osoitteen, niin saa ehdottaa.

35 kommenttia:

 1. Eiiiiii! Kvister on aina Kvister! Mitä tämä on?!?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kvister must go. Aika on tullut. Aika on armoton.

   Poista
 2. Uskon että muutos (tällainen muutos) voi olla virkistävää. On varmasti omituista ku et ole enää Q, mutta kvisteriä en ikävöi. Luulin että se oli pelkkää järjettömyyttä. Mikset tahtonutkaan enää olla Qvist?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tajusin että olen Brander. Sitä paitsi Qvististä tulee mieleen jonkinlainen tikku tai jotain.

   Poista
  2. Olen vähän pettynyt ettet vaihtanut nimeksesi OB:tä ja blogin osoitteeksi obcomfort.blogspot.fi, mutta ehkä näin on parempi.

   Qvististä tulee mieleen yläastettani käynyt poika joka ei kahdenksannen luokan jälkeen enää palannut.

   Poista
  3. Tamponifirmojen gangsterit voisivat haastaa minut oikeuteen somewhere along the line.

   Millainen hän oli ja mihin hän katosi?

   Poista
  4. Tampornifirmojen gasterit pelottaisivat minuakin. He ovat kaiketi niitä ihmisiä, joiden kanssa ei sovi pelleillä.

   En oikeastaan tuntenut häntä. En usko että juuri kukaan tunsi, koska hän ei puhunut oikein mitään. Lisäksi hän oli vanhempi kuin minä, ja olin seitsemännellä luokalla hirviö.
   Käsittääkseni hän meni kotiin ja jäi sinne. Hänen äitinsä taisi antaa hänelle kotiopetusta, koska kotikunnassamme koulun vaihtaminen ei ole mahdollista, ja ilmeisesti yläasteemme oli hänelle sietämätön paikka. En ihmettele, se oli sitä monille. Hämmentävää on, että sikäli kuin tiedän hän asuu edelleen siellä. En ymmärrä miksei hän vain lähde pois.

   Poista
  5. Tamponifirmojen gangsterit lienevät gangstereiden julminta laatua.

   Millainen hirviö olit?

   Minäkin menin kotiin ja jäin tänne. Olen tosin viime aikoina tullut pari kertaa ulos.

   Poista
  6. Olin itsekeskeinen ja lyhytnäköinen pieni hirviö. Se ei ollut kokonaan omaa syytäni, enkä parantunut vaan ehkä pikemminkin pahenin seuraavien vuosien aikana. En tiedä miksi minulla oli ystäviä silloinkin, koska kohtelin heitä toisinaan aivan surkeasti. Nyt luulen olevani vähän parempi. Oli kaiketi kaikkien onni että lähdin pois, eikä vähiten minun.

   Hänen kannattaisi lähteä, koska paikkakuntamme ei varmasti tee hyvää hänen mielenterveydelleen. Ehkä hän onkin jo lähtenyt, en tosiaan tunne häntä lainkaan. Hädintuskin muistan hänen etunimensä.
   On aika hurjaa, että olet tullut ulos. Mun on hieman vaikea käsittää sitä. Että olet tavannut ihmisiä, aivan oikeita ihmisiä. Kun aloin lukea tätä blogia olin suhteellisen varma siitä, ettet koskaan tule ulos.

   Poista
  7. Mitä käytännössä tarkoittaa itsekeskeinen ja lyhytnäköinen pieni hirviö?

   Olli Brander yllättää! Milloin aloit lukea tätä blogia? Vaikutinko aivan surkealta tapaukselta?

   Poista
  8. Mulla oli tapana olla kiinnostunut vaan itsestäni. Kaipasin syvästi hyväksyntää ja sain sitä kun otin. En muistanut ystävieni asioita hetkeä pidempään. Sanoin äärettömän sopimattomia asioita. (Sitä teen edelleen, mutta olen ilmeisesti onnistunut tekemään siitä jotenkin "oman juttuni" jolloin se on ihan ok.) Pidin jo silloin itseäni samaan aikaan parempana ja huonompana ihmisenä kuin muut, ja 13-vuotiaana se oli ongelmallista.

   En tarkalleen muista. Ehkä joskus ennen vuodenvaihdetta? Luin ensimmäisen kerran silloin kun kuja suositteli sinua blogissaan, mutten tullut vielä silloin jäädäkseni. Ajattelin aluksi että olet ärsyttävä omahyväinen paskaa puhuva möykky. Se oli aika ikävästi ajateltu, ja muutin mieleni aika pian.

   Poista
  9. Musta tuntuu että useimmilla 13-vuotiailla on taipumus olla kiinnostuneita vain itsestään.

   Minäkin sanon äärettömän sopimattomia asioita. Nykyään. Jostain syystä en jaksa välittää siitä että ne ovat äärettömän sopimattomia.

   Olen ärsyttävä omahyväinen paskaa puhuva möykky. Millaisia juttuja kirjoitin silloin kun luit juttujani ensimmäisen kerran? Mikä sai sinut muuttamaan mielesi?

   Poista
  10. Niin kai. Tuntuu kuitenkin että olisi pitänyt olla jotenkin parempi niille ihmisille, joita ympärilläni oli silloin.

   13-vuotiaan minun sopimattomat asiat olivat yleensä ikäviä asioita muista ihmisistä, enkä ymmärtänyt niiden olevan sopimattomia ääneen sanottaviksi. Kahdeksan vuotta myöhemmin pitäisi kai jo osata olla vähän korrektimpi, mutten kyllä ole.

   En oikeastaan usko että olet, ja sehän tässä onkin hassua! Mielikuvani eivät ole kovin tarkkoja, mutta muistaakseni puhuit kovaan ääneen siitä miten loistava olet ja se oli minusta rasittavaa.
   Luulen että muutin mieltäni siinä vaiheessa kun näytit vähän jotain muutakin. Et yhtäkkiä ollutkaan vain omahyväinen vaan myös vähän epävarma ja hajalla ja siksi kiinnostava.

   (Tämän kirjoittaminen oli uskomattoman vaikeaa, koska tulin juuri kotiin ja voin todella pahoin. En halua enää koskaan mennä ulos.)

   Poista
  11. Rehellisyys on parempi kuin pakonomainen kaikkien miellyttäminen. Olen itse tajunnut etten tule ikinä miellyttämään kaikkia. En siis rehellisyydellä ainakaan menetä mitään.

   Jotenkin tuntuu, että lopulta ihmiset jollain perustavalla tasolla pitävät ihmisistä, jotka sanovat asiat niin kuin ne ajattelevat. Ihmiset arvostavat sellaista loppujen lopuksi.

   En muista että rehellisyys olisi loukannut minua pitkään, pitkään aikaan. Valheellisuus tuntuu paljon pahemmalta.

   Omahyväisyyden takana on yleensä ihmisiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän hajalla. Hmm.

   Miksi voit pahoin?

   (Mun kurkku on tänään todella kipeä. Yleensä en saa mitään viruksia, tämän sain. Voi Saatana.)

   Poista
  12. Se on totta. Olen välillä todella onnellinen siitä, etten tunne velvollisuudekseni olla niiden ihmisten ystävä joista en pidä. Tiedän liikaa ihmisiä jotka tuhlaavat aikaansa tyyppeihin, joita eivät oikeastaa lähestulkoon voi sietää. Ihan vain koska ovat liian korrekteja sanomaan, että anteeksi mutta en tahdo.

   Pidän rikkinäisistä ihmisistä. Minulla on juttu rikkinäisiin ihmisiin.

   Voin pahoin (en oikeastan enää, mutten uskalla vielä nousta sohvalta kokeilemaan onneani) koska olin eilen Ullalinnassa juomassa viiniä ja ilta venyi aamuun asti muutaman kapakan kautta. Pitäisi muistaa, etten voi enää juoda niinkuin join joskus. Heräsin ystäväni ystävän sohvalta ja olo oli aivan helvetillinen. Koko kotimatkan odotin koska silmissä pimenee. (Ei pimennyt.)

   Olipa kaunis darratarina. Itseaiheutetusta pahasta olosta valittaminen on mukavaa. Olen pahoillani että sä olet saanut Saatanan viruksen, koska se ei kaiketi ole edes oma vikasi.

   Poista
  13. Kuka hitto pitää ehjistä ihmisistä?

   Mikset voi juoda niin kuin joit joskus? Oletko tullut keski-ikään?

   Saatanan virus lienee oma vikani. Mitäs päästin Hänet sisään.

   Poista
  14. En tiedä, kai joku? Olen kuullut että jotkut ihmiset pitävät ystävistään enemmän koossa.

   Kyllä! Olen keski-ikäistynyt suuresti muutaman viime vuoden aikana. Herään neljältä, käyn tunnollisesti päivittäin töissä, eikä mulla ole aikaa olla joka päivä humalassa kuten vielä lukiossa. Oletan että jos pääsen yliopistoon voin taantua takaisin ikäisteni tasolle ja rääkätä maksaani huolella.

   Saatanan päästäminen sisään on kyllä yleensä oma vika.

   Poista
  15. Ehjät ihmiset ovat ällöttäviä!

   Itse huomaan etten oikeastaan pidä ryyppäämisestä. Se on harvoin kivaa. Oikeastaan vihaan sitä. Fiilikseni saattaa kyllä liittyä siihen että kurkkuni on juuri nyt kipeä ja vihaan siksi kaikkea.

   Poista
  16. Enkä kyllä tiedä millaista on ryypätä ei-yksin.

   Poista
  17. Älä vihaa kaikkea, se on uuvuttavaa.

   On olemassa niin monenlaista humaltumista. Olen kasvanut humaltumisen ympäröimänä, joten ehkä siksi se on mulle niin ominainen ajanviettotapa. Joskus saatan juoda pullon viiniä elokuvien seurana, mutta muuten harvemmin juon yksin enempää kuin oluen tai pari. En osaa kuvitella että menisin baariin yksinäni. Suhteeni alkoholiin on jokseenkin hankala. Liikun sen vaikutuksen alaisena erikoisissa ajatuksissa, joskus olen hauska ja hurmaava tai vihainen maailmalle, joskus vuodatan pimeitä möykkyjäni kaikkien kuultavaksi. Olisi ehkä hyvä jos osaisi olla enemmän ihmisten kanssa ilman humalaa, mutta monet ystäväni ovat hyvin alkoholikeskeisiä juuri nyt. Eivät onneksi kaikki, mutta monet.

   Ehkä joskus vielä kokeilet seurassa humaltumista. En kyllä lupaa että se on hauskaa. Ehkä on parempikin jos se ei ole hauskaa.

   Poista
  18. Pidän nousuhumalasta. En yleensä pidä laskuhumalasta. Joskus vihaan kaljaa ja joskus himoitsen sitä. Joka tapauksessa reaktioni alkoholiin on usein nukahtaminen.

   Olen ryypännyt lähinnä yksin ja siitä tulee yleensä tunne että olen jonkin perimmäisen ja tärkeän äärellä.

   Arvelen että musta tulee lopulta alkoholin kohtuukäyttäjä. En jaksaisi olla alkoholisti. Toisaalta en varmaan jaksaisi olla kokonaan absolutisti. Tällä hetkellä se tuntuu kyllä vaihtoehdolta, sillä kurkkuni on kipeä ja vihaan kaikkea.

   Poista
  19. Toistaiseksi en ole tavannut vielä ketään joka erityisesti pitäisi laskuhumalasta.
   Mutta on varmasti hienoa olla jonkin perimmäisen ja tärkeän äärellä.

   En myöskään usko että kovin moni ajattelee aktiivisesti ryhtyvänsä alkoholistiksi. Se käsittääkseni vain tapahtuu, eikä vaadi kovin kummoista jaksamista. Itsekin pyrin siihen, etten alkoholisoituisi, koska se olisi masentavaa.

   Poista
  20. Omiin suunnitelmiini ainakin kuului pitkään alkoholistiksi ryhtyminen.

   Alkoholisti kuulostaa viattomalta alkoholin maistelijalta/harrastelijalta.

   Poista
  21. Onpa mukavaa, että olet luopunut tästä suunnitelmista. Alkoholistit ovat epämiellyttäviä.

   Kuulostaako sinusta?

   Poista
 3. Olli Brander kuulostaa ihan siltä, kun jonkun täytyy yläasteen ainekirjotuksessa väkisin keksiä joku nimi henkilöhahmolle niinku Pekka Blomstedt tai jotain, eikä se kuulosta yhtään vakuuttavalta, vaan ihan tyhmältä ja latistavalta ja Prometheus-leirillä larppaavalta. Vihaan Olli Branderia niin kuin äitini pillua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol! Haluun larpata Prometheus-leirillä.

   Vihaatko Olli Branderia niin kuin vihaat äitisi pillua vai niin kuin äitisi vihaa pillua?

   Poista
  2. Olli Brander. Brander Olli. Branderolli. Banderolli.

   Poista
  3. Vihaan äitiäni niin kuin Olli Branderin piillua

   Poista
 4. Kvister oli ainoa, mikä tästä hommasta jäi käteen ja nyt se on kaikki poissa. Mitä enää on jäljellä??? Voiko mihinkään enää luottaa? En ole valmis muutokseen

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi helvetti! Kursori harhautui ja poistin tämän kommentin vahingossa. Löysin sen kuitenkin sähköpostistani:

   "Oikeastaan kvister on ruotsia ja tarkoittaa oksia (googlettamallakin löytyy vaan risukasoja), joten mietinkin, että milloin aiot vaihtaa sen, kun sillä ei tosiaan ole täällä mitään merkitystä, nyt kun olet pitkään jo ollutkin Olli Brander.

   (En tiennyt tuosta Qvististä, mutta olen kutsunut sua mielessäni Qvisteriksi.) Q olisi ollut kiva kirjain, koska se kuulostaa kuulta, mutta parempi näin.

   (Meneekö mulla tosiaan viikko ennen kuin kommentoin tänne?)
   Sain melkein sydänkohtauksen, kun luulin, että kaikki tekstit täältä ovat poistuneet (kun olivat siis siirtyneet uuteen osoitteeseen), mutta ajattelin, ettei se olisi mahdollista, ettet vahingossakaan voisi poistaa kaikkea (tai ainakin se olisi vielä jossain), eikä niin toki ollutkaan tapahtunut. (Tästä voisin nähdä painajaisia. Tai vielä pahempaa, kirjoittamasi kirjat olisivat hävinneet lopullisesti...)"

   Poista
  2. Qvist on kai joku vanhentunut sana oksalle. Nykykielessä se on kai kvist. Joka tapauksessa olen tyytyväinen jättäessäni oksat taakseni.

   En usko että ikinä voisin poistaa näitä tekstejä. Niistä on tullut liian pyhiä. Jonain päivänä haluan että joku kokoaa nämä kirjaksi, joka käännetään kahdeksalle kielelle.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen