sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Paloheinä kello 21!

Eli asioita tapahtuu huomenna (tai siis tänään, siis sunnuntaina) Helsingin Paloheinässä kello 21 eteenpäin. Tarkoitus olisi nousta mäelle. Se on hyvä paikka. Mikäli sataa, niin kastutaan. (Mikäli sinulla on esimerkiksi jokin krooninen sairaus, jonka takia kastuminen johtaa kohdallasi kuolemaan, niin älä sure, ratkaisu varmasti löytyy.)

Miten paikalle pääsee:

Nouse bussiin 66 (poispäin keskustasta). Aja päätepysäkille. Vieressä nousee Paloheinän mäki. Itse vaanin ja odottelen tod.näk. uhkaavasti päätepysäkin lähistöllä. (Toivottavasti päätepysäkki on suunnilleen siinä missä sen pitäisi olla. Siellä on tällä hetkellä jonkinlaisia tietöitä, jotka sekoittavat aluetta vähän.)

Jos mietit uskallatko tulla:

Tule. Yksinkertaisesti. En voi puhua muiden puolesta, mutta itse ainakin olen äärimmäisen epäpelottava ihminen. Pelkoa päin on sitä paitsi terveellistä kävellä aina välillä.

Ei haittaa yhtään, jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan. Ei tarvitse ilmoittautua. Voit vain ilmestyä paikalle. Jos kuitenkin haluat ilmoittaa itsestäsi etukäteen, ilmoittaudu kommenteissa tai tänne: kvister@hotmail.com

Jutun konsepti on Löyhä Piknik. Kyse on Hyvin Vakavasta Ja Dramaattisesta Teehetkestä. Syötävää/juotavaa ei ole pakko tuoda, mutta jos haluat, tuo! Syödä/juoda ei ole pakko, mutta jos haluat, feel free!

Feel free. Koko jutun pointti.

Edelleen: sinulta ei odoteta mitään. Tule vain omana itsenäsi. Tiedän että Oma Itsesi on jotain ihastuttavan idioottimaista. Haluan tavata sinut. Haluan tavata ihmisiä. Haluan nähdä millaisia ihmiset ovat. Epätäydellisyydet ja outoudet ovat kultaa. Minulla on paljon kultaa.

Nähdään kello 21.

12 kommenttia:

 1. Jos nyt jätin jotain ilmaisematta / ilmaisin jotain epäselvästi, niin lisätkää mitä jäi puuttumaan / kysykää tarkennusta epäselvään kohtaan.

  (^ Tää näyttää joltain paskan laulun sanoitukselta.)

  VastaaPoista
 2. (Epätodennäköinen mutta jännittävä mahdollisuus: paikalle saavun vain minä ja sitten hengailen yksin Paloheinän mäellä ison taivaan alla ottaen huonolla kännykälläni huonoja selfieitä niin kuin about tuhat kertaa aikaisemmin. Toivottavasti tämä kerta on kuitenkin jotain muuta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti et saa nauttia sumuisesta yksinäisyydestä. Otetaan huonoja double trouble -selfie itä

   Poista
  2. Luojan kiitos. Olenkin nauttinut sumuisesta yksinäisyydestä ihan tarpeeksi monta vuotta.

   (Hei. Oletko joku jo aikaisemmin ilmoittautuneista? Vai oletko yksi osallistuja lisää? Yritän saada jonkinlaista käsitystä osallistujien lukumäärästä.)

   Poista
  3. Minä se oon. Anteeksi hämäytys!

   Niin. Aika monta uutta tuntematonta

   (Montako?)

   Poista
  4. Sanoisin että paikalle on ilmoittautunut nyt yhteensä ehkä 11-12. Arvioin tämän nopeasti päässäni, joten luku ei ole kovin varma.

   Oletko löytänyt uusia?

   Poista
 3. Heh meinasin jättää tulematta ku mun aivot on vähän sumussa ja nenä vuotaa. Mutta koska

  "Mikäli sinulla on esimerkiksi jokin krooninen sairaus, jonka takia kastuminen johtaa kohdallasi kuolemaan, niin älä sure, ratkaisu varmasti löytyy",

  en malta olla kokeilematta mitä flunssalleni tapahtuu jos saavun paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri oikea asenne. Kiitos.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Aiotaan ilmeisesti kokoontua uudestaan ilmeisesti jossain espoolaisessa autiotalossa ilmeisesti sunnuntaina. Tuu mukaan!

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen