sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Haluatko että kerron sinulle Jeesuksesta?

Deipark on todella ärsyttävä radio-ohjelma. Kaikki ne äänet siinä ovat ärsyttäviä. Ne puheenaiheetkin on epämääräisiä; ne eivät liity mitenkään Jeesukseen ja Jeesuksesta mä nimenomaan haluaisin kuulla. Siinä myös soitetaan äärimmäisen tylsää jumputusmusaa.

Radio Come Homessa sen sijaan on todellista kiihkoa. Siinäkin ne äänet ovat ärsyttäviä, mutta se ei haittaa, koska ne ihmiset ovat niin tosissaan ja ovat oikeasti omistaneet elämänsä sille että Kristus asettuisi jokaisen suomalaisen sydämeen ja joka miehen pellolle sataisi ja nousisi uusi Jumalan sukupolvi ja niin edelleen. Ne myös soittaa joskus ihan ookoo musiikkia.

Ainakaan toistaiseksi en pysty löytämään Jeesusta sydämestäni, yritän kyllä, mutta samastun Radio Come Homessa voimakkaasti siihen kiihkoon ja epätoivoon, jolla ne nuoret ajavat asioita joihin uskovat enemmän kuin mihinkään muuhun.

Tärkeintä on, että ihmisellä on jotain joka on hänelle pyhempää kuin mikään. Nykymaailma keskittyy ennen muuta loukkaamaan kaikkein pyhintä (mitä se sitten ikinä onkin riippuu ihmisestä), ja ihminen joka on päättänyt uskoa vavahtamatta johonkin on kunnioituksen arvoinen.

Tämän takia kunnioitan Päivi Räsästäkin vakaasti. Olemme ehkä monista asioista eri mieltä, mutta ainakin hän uskoo syvästi johonkin ja seisoo järkähtämättä uskonsa takana silloinkin kun koko muu maailma heittää paskaa naamalle. Toisin kuin valtaosa ihmisistä, hän ei ole pelkuri, vaan aina lojaali omalle käsitykselleen siitä mikä on oikein ja mikä väärin, ja se on jo helvetin hyvin tässä ajassa.

Jesse rokkaa ainakin tässä kuvassa.


Mulle kävisi oikein hyvin että Suomessa nousisi uusi Jumalan sukupolvi. Minä olisin mielelläni osa sitä. Ehkä meillä kaikilla voisi olla vähän mukavampaa. Ehkä. En tiedä.

Nimim.
Jeesusta kärsivällisesti odotellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano mulle jotain tai kuolen