torstai 18. syyskuuta 2014

Tajusin vasta äsken keitä olivat ihmiset joiden seurassa vietin viime yötä.

Tuntuu typerältä.

Olen aika typerä ihminen, olen huomannut sen ja alan jo toipua järkytyksestä.

Tämä ei ole merkintä.

Katso.

14 kommenttia:

 1. Vihaan itseäni humalassa, mutta yritän nykyään aktiivisesti päästä siihen, sillä vihaan itseäni vielä enemmän kun en ole humalassa.

  :I

  VastaaPoista
 2. Minusta tuntuu siltä kuin olisin kehittämässä salaperäistä sairautta, joka vääjäämättä vie kykyni suoriutua arkipäiväisistä asioista. Se vie kykyni pidellä tavaroita käsissäni pudottamatta niitä. Huomaan että olen menettämässä puhekykyäni kovaa vauhtia, kohta en osaa sanoa enää mitään. Väsyttää kaikki. Kaikki. Kaikki. Kaikki.

  VastaaPoista
 3. oikeesti mieti ees hetken jotain muuta kuin itteäs, tää on vain niin vitun kyllästyttävää seurata, miten joku rasittava vastenmielinen itserakas kakara jauhaa täyttä paskaa ilman mitään todellista sisältöä

  puhu kerranki vittu sydämestäs ja oo hiljaa muna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mistä puhuisin jos en siitä mitä elämässäni tapahtuu. Bloggaaminen on yleensä itsekeskeistä. Tällä hetkellä Paha Olo on se mitä tapahtuu. Mikä olisi todellista sisältöä? Mistä ihmiset yleensä kirjoittavat blogeja?

   Varmasti palaan vielä kommentoimaan yhteiskunnallisia ilmiöitä, mutta juuri nyt en olisi siinä parhaimmillani.

   Olen tällä hetkellä kaikkea muuta kuin itserakas.

   Ehdota jotakin muuta mistä voisin puhua.

   Poista
 4. Jokainen meistä on aika usein typerä. Ja jokainen on varmaankin typerä omalla tavallaan.

  Oikeudenmukainen sen sijaan on hyvä yrittää olla, itseään ja muita kohtaan. Tuo nimetön kommentti oli kaikkea muuta kuin oikeudenmukainen.

  Luulen, että ihmisen elämä on aika paljon sen oikeudenmukaisuuden opettelua. Ja oikeudenmukaisuuteen kuuluu myös armollisuus, sekin sekä itseä että toisia kohtaan. Koska se joka tapauksessa on pysyvää, tai pikemminkin niin, että se luo pysyvän perustan kaikelle muulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Tällä hetkellä yritän opetella olemaan onnistuneesti edes jotakin. Se on käsittämättömän vaikeaa. Olla jotakin! Hyvä, viisas, oikeudenmukainen, kiltti, huomaavainen, epäitsekeskeinen, aito, läsnä, rehellinen, hienotunteinen, oma itsensä, kuka tahansa muu. En tiedä miten tämä voi olla näin vaikeaa. En tiedä miten ihmiset yleensä selviytyvät ihan normaalista elämästä. Ehkä he eivät selviydykään.

   Korvissani hakkaa koko ajan jokin pelonsekainen kipu enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun.

   Minulla oli selkeä maailmankuva. Sitten astuin ovesta ulos ja kaikki hajosi ja nyt vain suren palasten äärellä. Tämä suru on pakko käsitellä ennen kuin voin liikkua eteenpäin ja löytää jotain uutta. Ihmiset ovat valtavan monimutkaisia, kaikkea muuta kuin koneet..

   Poista
  2. Tuossa on yksi . liikaa. Nyt vaikutan ihmiseltä joka lopettaa lauseet kahteen pisteeseen.

   Angstiteiniblogien lukeminen on uuvuttavaa. Huomaan kirjoittavani sellaista nyt itse. En odota ihmisten viihtyvän tämän äärellä.

   Poista
  3. Ainoa hyvä pyrkimys voisi olla olla ihminen. Ja se olet yrittämättäkin. Try not, do or do not. Typerä repliikki Tähtien sodan Yodalta, mutta on siinä jotakin perääkin. Enemmän se kyllä on huumoria kuin opetus.

   Monet ovat hyvin sekaisin elämässään, mutta he ovat samalla myös taitavia näyttelemään että kaikki on hyvin, he voivat kyetä valehtelemaan jopa itselleen hyvin taitavasti. Sellainen strategia ei tietysti pidemmän päälle koskaan toimi.

   Ja hyvin monet eivät selviydy normaalista elämästä. Sekin on totta.

   Yksin oleminen ja toisten kanssa oleminen ovat loppujen lopuksi kuitenkin hyvin samoja asioita. Tarkoitan, että usein toisten kanssa ollessaan voi tuntea olonsa hyvin yksinäiseksi ja vastaavasti yksin ollessaan tuntea hyvin voimallisen yhteyden. Ne ovat sama asia kääntyneenä nurinpäin tai oikeinpäin. Todellisuudentaju voi olla koetuksella kumminkin päin.

   Ajan kanssa se selviää. Nuorena on vielä niin suuressa muutoksen tilassa, koska kaikki kehittyy koko ajan. Ruumiskin on vielä rakentuva saati sitten aivot tai se mikä on vielä syvemmällä. Mutta sitten se alkaa toimia.

   Poista
  4. Ennen muuta ongelma on varmaankin se että otan kaiken kritiikin tosissani. Olen asettanut itseni tilanteeseen, jossa kerjään kritiikkiä koko ajan. "Olen vakavasti mökkihöperöitynyt pikku urpo, joka on nyt ulkona ihmisten joukossa eikä osaa käyttäytyä. Kertokaa aina kun toimin jotenkin väärin!" Ongelma on että kaikilla on oma käsityksensä siitä millainen ihmisen pitäisi olla, ja siksi ihmiset kritisoivat minua tuhannesta eri asiasta. Otan kaiken sen vastaan ja sitten yritän muuttua jokaiseen toivottuun suuntaan, mikä on tietysti mahdotonta. Se johtaa vain sietämättömään riittämättömyyden tunteeseen.

   En tajua miten kaikki voi mennä pieleen. En tarkoita mitään pahaa, mutta silti en vain osaa olla hyvä. Mutta niin kauan kuin HALUAN olla hyvä, en tietenkään voi olla myöskään paha.

   Yhtenä yönä kehotin erästä tuntemaani ihmistä pysymään itsenään. Hän sanoi ettei tiedä kuka se on. Nyt tajuan miten uuvuttava se kehotus oli. En itsekään tiedä kuka olen. Voi vittu, olisin kyllä oma itseni mutta en tiedä että kuka helvetti se on. Yritin tehdä persoonallisuustyyppitestin internetissä enkä osannut vastata mihinkään kysymykseen. Uskomatonta että voi vain kadottaa itsensä.

   Pitäisi lakata yrittämästä olla asioita. Pitäisi vain olla. En tiedä osaanko tehdä niin. Kipu pakottaa tekemään ja yrittämään koko ajan.

   Poista
  5. Ehkä lähdin ulkomaailmaan väärillä lähtökohdilla. Ehkä tämä ei voisi koskaan toimia näin.

   Hyi helvetti että vihaan itseäni. Miksi tämä on näin vaikeaa.

   Arvelen että moneen ihmiseen vetosi tässä blogissa se että minulla oli oma totuus. Oma totuus ainakin vetoaa minuun muissa ihmisissä. Juuri nyt en tiedä mitä minulla on.

   Poista
 5. Olen pappi joka ei jaksa uskoa enää Jumalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmennetty pappi.

   Tuli mieleen Ingmar Bergmanin Talven valoa. Siinä on juuri sellainen pappi.

   Poista
  2. Pakko varmaan katsoa Talven valoa.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen