lauantai 12. huhtikuuta 2014

Joan (of Arc) Jett Rink

Hengailin keskiyöllä lauttasaarelaisen bensa-aseman puoliautiossa myymälässä rahapeliin syventyneen mustan miehen kanssa, ostin suklaapatukan ja tajusin että olen viime päivinä elänyt orvon Keskilännen nuorisorikollisen elämää.

En minä.

Ihanteeni on olla liikkeellä humalassa siihen aikaan vuorokaudesta jolloin tavalliset ihmiset ovat töissä tai koulussa. Yöaikaan täytän tehtäviäni Batmanina.

Voin todistaa että olen Batman. Voin todistaa. Mutta et kuitenkaan uskoisi.

Elämä on epätodellista. Epätodellista.

Istuin Jarlan kanssa metrossa ja näin taas tytön, jota rakastin joskus kaukaa.

No niin. Unohdin mitä asiaa mulla oli. Heh. He heh. He.Ai niin. Näin unta jossa kirjoitin kirjasarjaa nimeltä "Life with a penis". Yksittäisten kirjojen nimet olivat "Life with a penis 1", "Life with a penis 2", "Life with a penis 3"... you get the point.

5 kommenttia:

 1. Mitä mieltä oot...
  ...Anna Abreusta?
  ...Hayao Miyazaki leffojen piilomerkityksistä (erityisesti Totoro ja Henkienkätkemä)?
  ...Suomen vallanneesta fitnessbuumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan lukeneeni Anna Abreun haastattelun, jossa hän sanoo syövänsä lihaa vain selkärangattomuuttaan. Hän on siis ainakin hyvä ja rehellinen ihminen. Ja pikkuvanha, söpö, luonteikas ja muutenkin kiva.

   Onko niissä piilomerkityksiä? Mitä ne ovat? Haluan tietää!

   En tiennyt että Suomen on vallannut fitnessbuumi. Mielelläni jatkan elämääni kuin en olisi koskaan saanutkaan tietää että Suomen on vallannut fitnessbuumi.

   Poista
 2. päiväkännipöhinä on ihan sikaparas. muistan kerraan vahingossa juopotelleeni pubissa ja kun tultiin ulos röökille paistoki vielä aurinko- se oli ihan mahtava hetki.

  VastaaPoista

Sano mulle jotain tai kuolen