keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

tsadaa

Makailin tossa illalla sohvalla ja tuli mieleen että voisin lähtee Turkuun. Nyt oon sitten Turussa. Pienessä hostellissa haisevien kenkien kanssa.


10 kommenttia:

  1. nähdään kirjakahvilassa huomenna kello 15:20 (pihan puolella jos paistaa aurinko).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti nukun siihen aikaan hostellin valkoisissa lakanoissa. Mutta mikäli olen hereillä, on 50 % mahdollisuus että saavun paikalle. Jos saavun paikalle, mut tunnistaa mustasta takista, naurettavasta ja ahdistavasta olemuksesta ja esteettisistä kulmakarvoista. Jos en saavu paikalle, kyse on laiskuudesta/neuroottisuudesta/suunnitelmallisuudesta/oveluudesta/pelosta/unetuksesta.

      Poista
  2. Hei jäbänderi,
    teeppä mbti testi, huomaa olevasi INFP ja liity Facebookin INFP ryhmään. Sieltä sulle löytyy tuhansia sielunkumppaneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutkin asiaa vähän ja tiedän olevani tuo kirjainyhdistelmä ilman testejäkin. Saattaa olla että liitynkin. Ken tietää. Ainoastaan Ken tietää.

      Poista
    2. Jep, toivottavasti liityt ja löydät siitä yhtä paljon iloa kuin mitä olen itse löytänyt viime päivinä. Antaisin lähes mitä vain, jos voisin mennä ajassa taaksepäin ja kuiskata nuoremmalle itselleni, että tsekkaapas tällainen juttu. No, nyt tavallaan mutkan kautta teenkin näin ;)

      Poista
    3. Kiinnostavaa. Oon nyt taas tutkinut vähän tätä asiaa ja mietin paria juttua: onko äärimmäisyyksiin viety rationaalisuus ristiriidassa INFP-piirteiden kanssa? Se nimittäin on piirre, josta oon vasta viime aikoina pyrkinyt rimpuilemaan irti.

      Toinen juttu: millä tavalla Facebook-ryhmästä on apua? Pelkään, että jos alan katsoa ihmisiä tällaisten kirjainyhdistelmien läpi, päädyn lähinnä muodostamaan epämiellyttäviä muureja itseni ja ihmisten välille.

      Poista
    4. Ok, taidatkin olla sitten jotain muuta. Ilmeisesti sulla on T:tä seassa. Voit testata täällä: http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

      Fb:n suljetuissa keskusteluryhmissä on aivan mielettömästi keskustelua. Ainakin INFP ryhmässä. Itelläkin paukkuu notarit kaiken aikaa ja joihin threadeihin voi tulla yli tuhat kommenttia samanhenkisiltä tyypeiltä. Ite en ainakaan ole kokenut koskaan ennen vastaavaa.

      Eihän tuo varmasti kaikille ole niin iso juttu, mutta ajattelin, että sulle saattais olla, koska vaikutat niin yksinäiseltä.

      Poista
    5. Hmmm, en ole varma mitä tarkalleen ottaen olen, mutta ne määritelmät mitkä löysin tolle INFP:lle vaikuttivat aika läheisiltä.

      Saatan lopulta liittyäkin johonkin Facebook-ryhmään, mutta en ole varma. Jokin primitiivinen vaisto kehottaa mua pysyttelemään kaukana koko internetistä.

      Olen yksinäinen. En tiedä kuinka kauan vielä, mutta en ikuisesti.

      Poista

Sano mulle jotain tai kuolen