perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mikropenis

Vastoin yleisiä harhaluuloja en suinkaan ole täydellinen. Mussa on lukematon määrä henkis-emotionaalis-hengellis-fyysisiä vikoja, joita ilman olisin todennäköisesti parempi ihminen.

Mainitsen nyt muutaman:

1) Kärsimättömyys. Tylsistyn sairaalloisen helposti ja tylsyys tuottaa mulle fyysistä kipua. En kestä epäkiinnostavia tilanteita, epäkiinnostavia ihmisiä tai epäkiinnostavia aiheita. Saan vatsakipuja, päänsärkyä ja sydämentykytystä. Yksi syy sille miksi perheenjäseneni eivät siedä minua on se että en jaksa kiinnostua asioista, jotka eivät kiinnosta minua. En jaksa keskustella aikatauluista tai siivouksesta yms. En vain jaksa. Ajelehdin muualle. Vietin melkein vuosikymmenen koulun penkeillä kirjaimellisesti tuskallisen ikävystyneenä, kunnes 16-vuotiaana tajusin että voin ihan hyvin poistua luokkahuoneesta jos en kestä tilannetta. Aloin lähteä oppitunneilta helvettiin, nousin vain tuoliltani, heitin laukun hartialle, sanoin "Mul on yks juttu" ja lähdin ajelemaan busseilla. Lopulta tajusin että itse asiassa voin lähteä koulusta KOKONAAN ja LOPULLISESTI, mutta sitä ennen tunneiltakarkaamisnumeroni alkoivat toistua niin tiheään että kaikki ihmiset siinä koulussa jäivät varmaan kuvittelemaan että mulla oli joku äärimmäisen tähdellinen projekti meneillään. Tai syöpä.

2) Suvaitsemattomuus. En suvaitse 99 % muista ihmisistä.

3) Fanaattisuus. Suhtaudun käsityksiini moraalisesta selkärankaisuudesta, hyvyydestä ja älykkyydestä niin kokonaisvaltaisen intohimoisesti, etten suvaitse 99 % muista ihmisistä.

4) Välinpitämättömyys sosiaalisia tai yhteiskunnallisia sääntöjä ja lakeja kohtaan. Tämä ei ole varsinaisesti vika. Jos ihmisellä on toimiva sydän ja toimivat aivot, pitäisi riittää että kuuntelet niitä. Säännöt ovat niille jotka eivät itse tajua mikä on oikein ja mikä väärin; he ovat syy sille että lakeja ylipäätään tarvitaan.

5) Kyvyttömyys pelätä vaaraa. Tiedän kyllä että varoittavan äänen pitäisi olla siellä jossain, mutta en vain yksinkertaisesti kuule sitä.

6) Saastaisuus. Sekä seksuaalinen, ajatuksellinen että hygieeninen.

7) Pieni/rumakätisyys.

8) Esittäminen. Esim. tämänkin merkinnän oikea tarkoitus on vain listata näennäisiä "vikojani", joita itse pidän arvokkaina piirteinä ja nerouden merkkeinä ja joita esittelen tässä vain jotta kaikille tulisi selväksi millainen kiehtova nuori kapinallinen minä olen.

9) Mikropenis. Yritin saada sut olettamaan että lista päättyy "mikropenikseen", mutta ähäkutti! Voi pojat, vedinpä sinua höplästä oikein kunnolla!

Oikeasti otsikko liittyy tähän:
Onko tämä rehellisyyttä?


1 kommentti:

Sano mulle jotain tai kuolen