torstai 18. joulukuuta 2014

Äh


Kuuntelen tätä yhä uudestaan erilaisina versioina. Löysin sen, koska se soi 13 ja risat -elokuvan soundtrackilla. Ihmiset eivät ehkä tiedä millainen sivistymätön juntti oikeasti olen.

Kello on 23.15 ja lähden kohta Kampin kaukoliikennebussilaiturille ja sitten vain ajelen jonnekin ja aamulla takaisin. Yritän kirjoittaa yhden osan kirjaa bussissa loppuun. Pitää kai karata bussiin tai maaseudulle, jos haluaa saada kirjoitettua kunnolla.

Olen miettinyt, millainen kokemus olisi tavata se ihminen joka olen 25 vuoden kuluttua. Ei aavistustakaan, mutta toivon että se ihminen on viisaampi kuin minä. Toivoisin, että hänen silmissään olisi jokin lämpö, joka ei mene pois vaikka tilanne olisi epämukava. Nyt silmäni ovat enimmäkseen ilmeettömät ja on mahdollista, että maailma vielä jäädyttää ne. Mutta Luoja, haluaisin, että 25 vuoden kuluttua olisin taistellut tärkeimmät taisteluni ja oppinut kohtaamaan toiset lempeydellä.

Nyt olen katkera ja myrkyllinen ja suhtaudun ihmisiin usein niin epäluuloisesti, että he voivat vain yllättää minut positiivisesti yhä uudestaan ja uudestaan. Rakastan teitä ja tämä on kaikki kummallista ja totuus voittaa vielä.

9 kommenttia:

 1. truth and it's on our side.

  tosin mun, sä oot ihan vääräs.

  miks ei voi puhuu lämmöllä ja autenttisemmin? sivusin tätäki eilen sillon, ja oot kai oikees et viedään tilaa. miehet on perseestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen oikeasti kuvittelin vain olevani yksinkertaisesti ja täydellisesti kaikesta oikeassa. Se oli vitun hulluutta. Nyt kaikki on paljon epävarmempaa ja hankalampaa, mutta en sentään elä yhä syvällä illuusioissa.

   Haluan olla lämmin ja puhua totta ja kumpikin näistä on helvetin pelottavia asioita mutta kaikki parhaat asiat ovat

   Poista
  2. Yhä, yhtä, en ole varma kummin tarkoitin rkijoittaa siis kirjoittaa

   Poista
  3. tiedän. niin se menee. edellinen ei myöskään tietenkään jäänyt epäselväksi.

   jatketaan näiden olkinukkejen silpomista ja fantasioidaan kaikesta tällasesta. hippejä saatana

   Poista
  4. voidaanko eristää kaikki vänkytys vaikka julkiseksi sosiaalipornoksi blogeihin? livenä vaan halai... no ei nyt sentäs, mut tehdään jotain järjellisempää.

   Poista
  5. Hmm. Niin vois päättää. En tosin tiedä kuinka käytäntö mukautuis tähän. Mut aina voi yrittää.

   Poista
  6. yritetään? jos siitä tulis hyvää viihdettä. senhän voi aina katkaista toteamal et palataan asiaan.

   Poista

Sano mulle jotain tai kuolen